Și atunci când nu spune ceva Novak Djokovic tot ține capul de afiș al zilei din tenisul mondial. Imaginile cu liderul ATP aflat la balconul apartamentului unde-și petrecere carantina din Adelaide și fanii său au devenit rapid virale.

Novak Djokovic la balconul apartamentului din AdelaideFoto: Captura YouTube

Ce s-a întâmplat de fapt?

Fanii lui Nole sunt greu de ținut în frâu atunci când vine vorba despre idolul lor. Au aflat unde este cazat și s-au prezentat cu mic cu mare sub balconul apartamentului unde Djokerul se află în carantină înainte de Australian Open.

Bucuroși că-l pot vedea pe favoritul lor, fanii sârbi au încins un dans în plină stradă, jocul fiind acompaniat cu muzică tradițională.

Surprins în mod plăcut, Djokovic a ieșit la balon a zâmbit, a dansat și i-a aplaudat pe fanii care cu siguranță i-au facut ziua mai frumoasă.

În ultimii ani, Australian Open a fost un loc fantastic pentru Nole: a obținut în total 8 titluri (record absolut pentru Grand Slam-ul de la Melbourne) și a avut mereu parte de o susținere importantă în tribune (comunitatea sârbă este una împortantă în această parte a lumii).

Nole Djokovic, fanii și dansul din plină stradă: