Dustin Diamond a cucerit asistența și și-a făcut intrarea în lumea cinematografiei cu rolul Screech din serialul "Salvați de clopoțel". Ajuns la 44 de ani, actorul a primit o veste teribilă: a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dustin nu s-a simțit bine câteva zile la rând, acuzând din plin faptul că îl doare "tot corpul". A fost internat, i s-au făcut unele teste, iar rezultatele au fost dintre cele mai negre: actorul suferă de cancer în stadiul 4.

Informația teribilă a fost confirmată și pe contul oficial de Facebook al actorului: "Gânduri pozitive și rugăciuni", este îndemnul postat pe rețeaua de socializare.

Diamond a apărut în toate cele 86 de episoade din "Salvați de clopoțel", serial care a fost filmat între 1989 și 1992.

O reuniune a "Salvați de clopoțel" a avut loc anul trecut, prin intermediul platformei Peacock, dar Dustin Diamond nu a fost invitat să participe.

"Este ceva în care am pus multă energie și timp (n.r. proiectul Salvați de clopoțel). Cum să ai "Salvați de clopoțel" fără Screech? Corect? Pare o oportunitate ratată", comenta Diamond în luna februarie a lui 2020.

Va mai sta în spital

"Este supus unor ședințe de chimioterapie, așa că va fi acolo (n.r. în spital) cel puțin încă o săptămână. De-abia după acest moment vom înțelege mai bine gravitatea stării sale și tratamentele de care are nevoie pentru a se simți confortabil", au precizat apropiați ai actorului.

Postarea de pe contul personal de Facebook: