Arad: Copilul de 7 ani dispărut sâmbătă de acasă, căutat în continuare de zeci de persoane cu mașini, o autoșenilată, o barcă și 5 drone - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0034luni 25 ian 2021

Arad: Copilul de 7 ani dispărut sâmbătă de acasă, căutat în continuare de zeci de persoane cu mașini, o autoșenilată, o barcă și 5 drone

de G.S. Joi, 14 ianuarie 2021, 14:31
- a A+
Imagine
Zeci de polițiști, pădurari, jandarmi, pompieri și pădurari participă joi cu mai multe mașini, o barcă și 5 drone la acțiunea de căutare a copilului de 7 ani care a dispărut sâmbătă de acasă.


Potrivit ISU Arad, citat de Mediafax, la acțiunea de căutare a copilului participă 28 de polițiști cu 8 autoturisme, 12 pădurari, 30 de voluntari cu 5 drone și 7 mașini de teren, 30 de pompieri cu 4 autoturisme de teren, o autoșenilată, o barcă și o autospecială de suport, dar și 6 jandarmi cu o autospecială.
Căutările băiatului au început sâmbătă seara. Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Potrivit polițiștilor, băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.


1865 de afisariDisparut de sambata...
feroviarul123 [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 15:29
+2/2
Zi e joi, au trecut 5 nopți. Exceptând un expert in supraviețuire nimeni altcineva nu ar rezista atât de mult. si pana la urma dupa o noapte ar fi ajuns undeva unde sunt oameni. Deja pare a fi o misiune de recuperare a unui cadavru. Sa speram ca e ascuns pe undeva si doar e o gluma.
comenteaza