Un cercetător american, noul rector al Universității Danubius din Galați - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0195miercuri 27 ian 2021

Un cercetător american, noul rector al Universității Danubius din Galați

de I.R. Joi, 14 ianuarie 2021, 14:09
- a A+
Imagine
​Cercetătorul american William B. Harvey a fost numit în funcția de rector al Universității "Danubius" din Galați, numire aprobată de Ministerul Educației, anunță joi consiliul de administrație al instituției.


"Harvey intenționează să construiască și să extindă reputația pe care instituția și-a construit-o deja, ca fiind o universitate antreprenorială modernă, dinamică și care este perfect adaptată societății contemporane. Atribuțiile sale administrative anterioare includ numiri în funcția de Rector/ Vicepreședinte pentru Relații Academice și Studențești la Colegiul Rosemont; Vicepreședinte pentru Diversitate și Echitate la Universitatea din Virginia (UVA); Cancelar Adjunct și Decan al Facultății de Educație de la Universitatea Wisconsin-Milwaukee (UWM) și Decan al Facultății de Educație de la Universitatea Agricolă și Tehnică de Stat din Carolina de Nord (NCA&T). De asemenea, a ocupat funcția de Vicepreședinte și Director al Centrului pentru Promovarea Echității Rasiale și Etnice la Consiliul American pentru Educație (ACE) din Washington DC" se arată în comunicatul universității .

Potrivit acestuia, Harvey are o diplomă de licență în limba engleză de la West Chester University, un master în Fundamente sociale și filozofice ale educației și un doctorat în Antropologia educației la Universitatea Rutgers. De asemenea, a primit o diplomă onorifică de doctor în științe de la Școala de Psihologie Profesională din Chicago.


2300 de afisariequity
dan77 [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 15:42
+2/2
Văd că până acum s-a ocupat de diversitate și echitate.
butwhy
Kvothe [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 14:40
+1/1
ce a patitmit de s-a ratacit tocmai in Galati ?
inca 1 comentariu comenteaza