Nicușor Dan: Vom închide spitalul modular din Pipera - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0034luni 25 ian 2021

Nicușor Dan: Vom închide spitalul modular din Pipera

de Catiușa Ivanov Joi, 14 ianuarie 2021, 12:27
- a A+
Imagine
Primăria Capitalei închide spitalul modular din Pipera, inaugurat în vară de fostul primar Gabriela Firea. Potrivit fostului primar, aici se tratau cazurile foarte ușoare de COVID-19. Nicușor Dan spune că spitalul nu mai rămâne deschis deoarece numărul de bolnavi de coronavirus a scăzut, iar din punct de vedere financiar nu se mai justifică.


Vom închide spitalul modular de la Pipera. Numărul persoanelor care au nevoie de îngrijiri a scăzut din fericire, nu se justifică financiar să-l ținem deschis", a explicat Nicușor Dan.

Spitalul modular din Pipera a fost inaugurat de primarul Gabriela Firea în mai 2020, pentru tratarea cazurilor ușoare de COVID-19, ca sectie externa a Spitalului Victor Babeș, dar a fost deschis abia în august.

Spitalul are o capacitate de 400 de locuri, a fost construit de Compania Municipală Consolidări, și a costat circa 2 milioane de euro, cu tot cu conectarea la utilități, potrivit informațiilor furnizate de municipalitate.6365 de afisariNu ne intereseaza parerea dvs.
gie [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 20:25
0/0
De ce nu va vedeti dvs de treburile dvs. Nu v-a cerut nimeni parerea. Daca fac o pauza prefer sa fac o plimbare in minunanta natura.
Campanie vaccinare
Mircea M. [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 13:43
-2/4
Pai de ce nu il fac centru de vaccinare. Cred ca multi care lucreaza in zona ar putea sa faca o pauza ca sa se vaccineze...
comenteaza