Cum l-a caracterizat antrenorul Andrea Pirlo pe Radu Drăgușin - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0195miercuri 27 ian 2021

Cum l-a caracterizat antrenorul Andrea Pirlo pe Radu Drăgușin

de A.I. Joi, 14 ianuarie 2021, 10:17
- a A+
Imagine
Radu Drăgușin este omul momentului în fotbalul românesc, internaționalul de 18 ani fiind integralist în meciul câștigat de Juventus contra celor de la Genoa în optimile Cupei Italiei (3-2, după prelungiri). La finalul duelului, Andrea Pirlo a avut cuvinte frumoase la adresa lui Drăgușin.


Ce a spus Andrea Pirlo despre Radu Drăgușin

"A debutat în Liga Campionilor (n.r. contra lui Dinamo Kiev), apoi a jucat în Serie A contra lui Genoa. Este un jucător interesant, de câteva luni de zile se antrenează alături de noi. E un fotbalist tânăr care este în vederile noastre și care și-a demonstrat calitățile" - Andrea Pirlo , după calificarea în sferturile Cupei Italiei la fotbal.

Născut pe 3 februarie 2002, Radu Drăgușin are 1.91 metri, iar postul său de bază este de fundaș central (poate juca și în banda dreaptă).

În scurta-i carieră, a îmbrăcat tricoul formațiilor Sportul Studențesc, Regal București, iar acum este legitimat la Juventus Torino. De asemenea, a trecut până acum pe la naționalele Under 17, 18 și 21 ale României.

VIDEO Cu Radu Drăgușin (18 ani) integralist, Juventus s-a calificat în sferturile Cupei Italiei8 afisariNiciun comentariu
comenteaza