Trump nebunu /trage cu tunu /și-nrăiește rațele/ și mănâncă mațele - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2218duminică 26 sep 2021
PERSPEKTIVĂ​

Trump nebunu /trage cu tunu /și-nrăiește rațele/ și mănâncă mațele

de Eugen Istodor Joi, 7 ianuarie 2021, 8:07
- a A+
Imagine
Trump e ca un copil. Ce-i cu Trumpiada din SUA? Așa-i când lași un ditamai omul cu creier de copil să se îmbete cu Puterea. Da, aseară timp de ore n-a fost democrație în țara de unde ne vine flacăra sfântă a democrației. Președintele-copil Donald a-ncurcat președenția cu un joc de Monopoly, a îndemnat la nesupunere, la ură, la revoltă prin Twitter. Ore în șir de suspendare a democrației prin voința unui președinte-copil. Președintele a susținut violența, după ce un mandat a creat cu mintea și vointa sa “statul paralel", tonele de POST-adevăruri. Asta se întâmplă când în fruntea țării năvălesc președinții care dau în mintea copiilor = dictatorii, precum Ceaușescu, Cumpănașu, Șoșoacă, Budeanu, Steel.


Trump este o lecție pentru 2021 și pentru toți cei care credem că doar banii și Puterea sunt Totul. Banii și Puterea te infantilizează. De ani de zile, Trump, alintat de destinul lui de magnat și circar tv, a omorât cât a putut democrația. Pe scurt, și-a îndepărtat sau distrus vrăjmașii, și a tras cu tunul niște twittere.

O construit o lume după chipul și asemănarea lui. Plină de ciripituri, plânsete, miorlăieli și lătrături. Cine nu se supunea ordinelor sale ciripitoare era demis. Aha, și n-a dus la capăt mai nimic, spumegând din gâtlej tot soiul de anateme. A găsit țapi ispășitori pe unde nici nu crezi. Negriiiii, asiaticiiii, africaniiii, ocultele, televiziunile. Viziunea lui, pardon adevărurile lui personale au înlocuit politica de stat.

A cultivat ura rasială, naționalismul ieftin. I-a plăcut gargara ieftină.
Și a instaurat-o drept politica celui mai puternic stat al lumii. Se aseamănă cu prietenul său Putin. Doar că Putin are de partea sa un întreg aparat de propagandă și de distrus vieți. Precum Ceaușescu a fost entuziasmat de dictatura din China și Coreea de Nord, așa și Trump, ditamai omul cu gândire critică cât a unui puști de 5 ani, a furat modelul politic al lui Putin. La Casa Albă, Putinismul și Trumpismul au condus ani în șir. A a limentat și "tras cu tunul" inepții pentru un public tot mai lipsit de discernământ. "Make America Great Again" este GAGA, pe românește, nu MAGA.

Împăratul Trump a fost mereu în p goală. Și a fost jalnic.
Dar miliarde i-au spus că e frumos, că e minunat. Acum a pierdut alegerile și s-a purtat penibil. În mintea lui este Împăratul ABSOLUT al lumii, Super-Dumnezeu. Cum să piardă alegerile? Cum o mână de năpârci să voteze împotriva lui? Cum să conteze că n-a purtat masca, cum să conteze îndemnul la băut dezinfectant, cum să conteze atâtea tâmpenii pe care le-a ciripit pe Twitter și pe care nici măcar nu și le-a regretat-retras.

Mălaiul-mare al SUA a făcut o greșeală de neiertat. A încurcat nevasta cu o pălărie, măcănitul său cu aurul, țara cu niște rațe. În SUA va fi tras la răspundere. A incitat la revoltă, la ură, la blocarea actului democratic: instaurarea câștigătorului Biden. Se va alege cu mațele, vorba cântecului de copil. Ce-s mațele? Sper că atâta lucru știți, dacă citiți acest articol.

Donălduț s-a jucat de a Puterea ca un copil. Știți scena, nu? La nisip cu lopățica. Cum i s-a luat lopățica, gest absolut normal, inocent între puști, Donald sare din nisip și-și altoiește prietenul de joacă.

Donald, ce' ești copil? Se răcește grișulețul. Te cheamă mămicuța ta acasă în Tower! Hai, lasă-ne!

Iată cronologia HOTNEWS a evenimentelor de azi-noapte!

PS: Titlul nu-l face pe Trump nebun, bineînțeles. Ar fi o tâmpenie să-l fac eu nebun pe Trump. N-ar mai avea rost articolul. Sper că v-ați dat seama de toate acestea. Titlul este parafraza unui cântecel de copil. Cântecelul de copil este nevinovat. Titlul este și el pus în joacă, ca să desmorțească atmosfera.


11839 de afisariCe de trolli criptosovietici p-aici!
J.C.Denton [utilizator], Joi, 7 ianuarie 2021, 9:45
+14/38
Ăsta, și dacă ar fi câștigat al doilea mandat, tot nu pleca de acolo peste 4 ani. Zicea că el este președintele ales, de mai multe ori, și gata!
ma c.c pe mine de ras
gica pantalon [utilizator], Joi, 7 ianuarie 2021, 10:46
+11/35
nu ai luat nimic pentru oftica in dimineata asta
inca 24 de comentarii comenteaza