FOTO Larisa Iordache și mărirea buzelor - Cum le răspunde contestatarilor de pe Instagram - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0195miercuri 27 ian 2021

FOTO Larisa Iordache și mărirea buzelor - Cum le răspunde contestatarilor de pe Instagram

de Red. Life Marţi, 29 decembrie 2020, 10:02
- a A+
Imagine
Cea mai titrată gimnastă din România la Campionatele Europene a primit critici pentru că și-a mărit artificial buzele. Larisa Iordache le-a răspuns contestatarilor de pe Instagram și i-a îndemnat, printre altele, să nu se mai canalizeze pe critici.

Larisa a precizat că și-a introdus acid hialuronic în buze și că cei cărora nu le place ce văd pe contul său de Instagram să nu o mai urmărească.

Ce spune Larisa Iordache

"Revenind la story-ul anterior, cu prosteala. Hm, este un subiect foarte amplu despre care voiam foate mult să discut. Pentru că fiecare om face ce doreşte el cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici, pe vorbe aruncate pur şi simplu aşa.

Dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești, nu comentezi. Dacă chiar contează viaţa ta. Pentru că eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea. Îmi fac viaţa exact aşa cum vreau eu" - Larisa Iordache.

Nu se mai lasă influențată de părerile din online

"Sunt alegerile mele și în ultima perioadă am învățat să nu mai fiu influențată de părerile din online pentru că până la urmă suntem foarte mulţi pe această planetă care ştim totul, ştim ce-i corect, ce e bine, dar nu ne canalizăm pe vieţile noastre.

Iar eu am învăţat să mă canalizez pe viaţa mea şi să fac ceea ce-mi place mie. Chiar dacă e din punct de vedere profesional sau viaţa privată" - Larisa Iordache.

Nu încurajează operațiile estetice

"Bine, să nu înţelegeţi că încurajez operațiile estetice și tind să mi le fac la nesfârșit, dar nici nu sunt contra. Fiecare face ce vrea, până la urmă, ne asumăm pentru că despre asta este viaţa", a conchis Larisa Iordache , citată de Digisport .


Larisa și postările de pe Instagram:

View this post on Instagram

A post shared by LARISA IORDACHE \uD83D\uDC9C (@larisa_iordache)


5957 de afisarifiecare
sitizan [utilizator], Marţi, 29 decembrie 2020, 11:00
+9/11
"Pentru că eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea.."
Daca ti-ar urma toti sfatul si s-ar canaliza pe viata lor, atunci la ce-ar mai fi bun contul tau de Instagram ?
Nu cumva e facut exact pentru aia care n-au ce face si se holbeaza la cei ca tine ?
Ceva ipocrizie aici.
Ca sportiva, toate felicitarile, esti extraordinara.
Vedetele astea
Costi888 [utilizator], Marţi, 29 decembrie 2020, 11:58
+6/6
Nu inteleg ca o data ce esti persoana publica si te afisezi pe platformele de socializare esti expus si la comentarii negative. Poate sunt oamenii care te au vazut ca un model, te au apreciat pt niste chestii si care apoi, ulterior, se simt tradati de anumite decizii.. si lista poate continua. Altfel iti pui contul pe privat, stai la 2-300 de conexiuni pe care le cunosti in mod direct si gata, nu ti mai bati capul cu comentariile negative. Situatia se schimba dramatic cand ai peste 130k useri cu privirile pe tot ce faci si postezi :)
inca 3 comentarii comenteaza