Marcel Ciolacu: O să intrăm în opoziţie şi vom avea cea mai dură opoziţie pe care a avut-o până acum PSD - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0195miercuri 27 ian 2021

Marcel Ciolacu: O să intrăm în opoziţie şi vom avea cea mai dură opoziţie pe care a avut-o până acum PSD

de V.M. Marţi, 22 decembrie 2020, 20:53
- a A+
Imagine
Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat marţi seară, la Antena 3, că PSD va intra în opoziţie şi va face "cea mai dură opoziţie" de până acum. "Vom folosi toate pârghiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România", a declarat Marcel Ciolacu, conform News.ro .


"Noi nu am dorit să participăm la această mascaradă făcută la adresa voturilor românilor, democraţiei şi a Constituţiei de către preşedintele României. PSD, cu toate că a câştigat alegerile, prin implicarea grosolană într-o democraţie de către preşedintele României, mai ales că s-a şi antepronunţat ce doreşte şi cum şi-l doreşte pe domnul Cîţu, după cum ştim groparul economiei româneşti, în ultimul an de zile, o să intrăm în Opoziţie şi vom avea cea mai dură opoziţie pe care a avut-o până acum PSD", a declarat Ciolacu la Antena 3, după desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru.

Marcel Ciolacu a mai spus că PSD va folosi "toate pârghiile".

"Vom folosi toate pârgiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România (...) Aştept să văd adevărul când va veni domnul Cîţu cu proiectul de buget şi vom vedea, de fapt, proiectul austerităţii pentru anul 2021", a mai declarat liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, la finalul consultărilor de la Palatul Cotroceni, cu partidele parlamentare, că a decis să-l desemneze pe Florin Cîţu pentru funcția de prim-ministru .


4837 de afisariO sa vuiasca Antena3 la rating
xolv [utilizator], Marţi, 22 decembrie 2020, 21:03
+20/22
atunci
opozitie dura
zot [utilizator], Marţi, 22 decembrie 2020, 21:08
+18/22
pentru Romania a-ti facut mereu; incepand cu marile privatizari, petrolul, rafinariile, combinatele siderurgice, tot ce era important pentru economia;
scopul: multi fosti conducatori, pana la actuali, au avut sau inca au probleme cu justitia, datorita CORUPTIEI.
inca mai doriti sa sugeti din ce a mai ramas, dle
presedinte;
un fost mare de-al dvstra zicea: ciocul mic.
acum, parca s-ar potrivi acest mesaj
si ar fi bine daca a-ti gandi o opozitie constructiva, romanii ar aprecia mai mult acest lucru decat pensiile
speciale pe care v-ati priceput sa le dati multor nemerituosi si pe care v-ati prefacut ca nu le puteti retrage
inca 20 de comentarii comenteaza