FOTO Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea: Fotbalistul cu 12 ani mai tânăr cu care fotomodelul are o aventură - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0195miercuri 27 ian 2021

FOTO Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea: Fotbalistul cu 12 ani mai tânăr cu care fotomodelul are o aventură

de Red. Life Luni, 21 decembrie 2020, 14:50
- a A+
Imagine
Mădălina Ghenea se află din nou în atenția presei din Italia, fotomodelul român în vârstă de 33 de ani având în prezent o aventură cu unul dintre tinerii de mare perspectivă ai fotbalului peninsular.

Nicolo Zaniolo este la doar 21 de ani unul dintre tinerii pe care se bazează viitorul fotbalistic al celor de la AS Roma. A bifat deja peste 50 de meciuri în tricoul formației de pe Olimpico din 2018 încoace, an în care a semnat cu gruparea din Serie A.

Conform Corriere dello Sport , Nicolo s-a despărțit recent de iubita sa, Sara Scaperotta, iar acum trăiește o aventură cu Mădălina Ghenea.

Diferența de vârstă dintre cei doi (12 ani în plus pentru fotomodelul român) nu pare să constituie o problemă pentru cei doi.

Conform Corriere, cei doi au anunțat "neoficial" flirtul: au avut pe Instastory o imagine asemănătoare postată la mică distanță unul de altul, încă un indiciu că sunt împreună.Informația conform căreia Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo sunt împreună este confirmată și de Il Messagero .

Mădălina Ghenea, pe Instagram:

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Nicolo Zaniolo, unul dintre puștii promițători ai fotbalului italian:
9822 de afisariBanciu si Madalina
levierul [utilizator], Luni, 21 decembrie 2020, 15:02
+6/6
:)))))) trebuie sa fi vazut ce spunea Radu de maslinia Madalina.
Zilele....
modream [utilizator], Luni, 21 decembrie 2020, 16:19
+4/6
...ei de vedeta ii sunt numarate, deja. In 4-5 ani, o sa inceapa sa se treaca, cu toate tratamentele din lume. Trasaturile exagerate o sa devina neplacute, silicoane neaparat, un fel de Donatella Versace de Romania, fara Versace.
inca 3 comentarii comenteaza