Ciolacu amenință cu boicotul: Avem posibilitatea să nu se constituie Parlamentul României pe data de 21 decembrie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0105marţi 26 ian 2021

Ciolacu amenință cu boicotul: Avem posibilitatea să nu se constituie Parlamentul României pe data de 21 decembrie

de I.B. Luni, 14 decembrie 2020, 23:39
- a A+
Imagine
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seară la România TV că există posibilitatea să nu se constituie Parlamentul României pe data de 21 decembrie în cazul în care nu se vor prezenta două treimi din parlamentari, precizând că nu instigă, dar "fiecare parlamentar poate să aibă o problemă în aceeaşi zi", potrivit Agerpres.


"Am informat pe toată lumea, vedeţi, avem posibilitatea să nu se constituie Parlamentul României pe data de 21. Există în regulament - în cazul în care nu sunt două treimi, Parlamentul nu se constituie. Fiecare poate să aibă o problemă în acceaşi zi sau, dacă nu respectăm, există toate pârghiile. (...) Eu nu instig, nu am nicio problemă, dar există această portiţă în regulament şi se poate întâmpla să nu se constituie Parlamentul României. Trebuie să respecţi democraţia şi votul românilor. Dacă vrei să joci în extreme, şi iei în batjocură votul românilor, şi te duci la vila Lac 1 şi faci aranjamente şi împarţi tu după cheremul tău, cum îţi vine ţie tot ce reprezintă Parlamentul, atunci este normal ca şi reacţia celor care nu au fost invitaţi să fie în aceeaşi măsură", a spus Ciolacu, la România TV.

El a subliniat că PSD exclude orice altă variantă în afară de cea în care Alexandru Rafila este propus premier.


5959 de afisarieu nu instig, eu am dat dispozitii,
revo [utilizator], Marţi, 15 decembrie 2020, 0:05
+20/26
am informat pe toata lumea - e ordin!
"Democratul" Ciolacu
Dilematic [utilizator], Marţi, 15 decembrie 2020, 0:45
+17/27
instiga la boicotarea constituirii Parlamentului ales !
Mai ramane sa mobilizati si batausii AUR in sprijin, sa fie circul complet !
inca 19 comentarii comenteaza