Sleepers Row: Lufthansa a început să testeze o nouă variantă de așezare în avion la clasa economică - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0034luni 25 ian 2021

Sleepers Row: Lufthansa a început să testeze o nouă variantă de așezare în avion la clasa economică

de G.S. Sâmbătă, 28 noiembrie 2020, 10:20
- a A+
Imagine
Într-o perioadă în care distanţarea socială este o preocupare generală, Lufthansa testează un nou concept de aşezare în avion la clasa economică, numit Sleeper’s Row, care constă în rezervarea unui întreg rând de scaune de către un pasager, pe care poate să doarmă, în schimbul unei sume suplimentare, relatează CNN, preluat de news.ro.


Operatorul aerian german testează acest concept pe ruta dintre Frankfurt, Germania, şi Sao Paulo, Brazilia, între 18 noiembrie şi jumătatea lunii decembrie.

Ideea este ca pasagerii care călătoresc la clasa economică să aibă posibilitatea să rezerve un rînd de trei-patru scaune, iar apoi să se întindă pe el, în mod similar condiţiilor de care beneficiază pasagerii la clasa business.

Călătorii primesc o pătură, o pernă şi o salteluţă, pentru a îmbunătăţi confortul. De asemenea, aceşti pasageri vor beneficia de prioritate la îmbarcare.

Persoanele interesate pot cumpăra acest serviciu suplimentar la aeroport, fie în timpul check-in fie la poartă, pentru o sumă suplimentară de 260 de dolari faţă de preţul biletului.


4811 afisariSa vezi tu chinuiala
una mica [utilizator], Sâmbătă, 28 noiembrie 2020, 13:13
+3/3
la zbor de 14 ore pe un singur scaun. Iti vine sa te intinzi pe jos.
Doar pe 4 scaune
1anonim [utilizator], Sâmbătă, 28 noiembrie 2020, 11:51
+1/3
Pe 3 e chinuiala mare la economic - pentru copii, merge.
inca 3 comentarii comenteaza