A fost decisă soarta lui Cosmin Contra - Există deja un acord cu noul antrenor al lui Dinamo - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0034luni 25 ian 2021

A fost decisă soarta lui Cosmin Contra - Există deja un acord cu noul antrenor al lui Dinamo

de A.I. Sâmbătă, 28 noiembrie 2020, 9:59
- a A+
Imagine
Dinamo traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului. Gruparea are rezultate catastrofale în Liga 1, la echipă nu sunt bani, iar jucătorii vor să plece. Cu toate acestea, Pablo Cortacero (acționarul majoritar) vorbește despre lipsa de respect a lui "Guriță" față de echipa din Ștefan cel Mare.


Ce spune Cortacero, președintele care tot promite

"Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo. Va pleca după meciul de Cupă, cu siguranță. Îl dau afară nu doar pentru lipsa de loialitate față de Pablo Cortacero și pentru ce a zis, ci și pentru lipsa de respect față de Dinamo.

Atitudinea lui și tot ce a făcut în ultima perioadă au determinat această decizie. Vom rezolva totul curând. Am deja un acord cu viitorul antrenor, dar nu vă pot spune numele lui deocamdată" - Pablo Cortacero pentru ProSport.

Care este răspunsul lui Cosmin Contra

"Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experienţa pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva. Bine, sunt tânăr, probabil voi mai trăi, depinde unde voi antrena. Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta.

Energia nu poate să mi-o ia nimeni, pentru că întotdeauna voi avea energie. Am avut-o atât ca jucător şi o voi avea şi ca antrenor. Poate mi-a luat un pic din plăcerea aia cu care veneam la antrenamente. Din punctul meu de vedere, experienţele din România se termină cu acest proiect" - Cosmin Contra pentru Antena Sport.

În 16-imile Cupei României la fotbal, Dinamo se va duela sâmbătă cu Viitorul Constanța, partidă care va începe la ora 20:45. Meciul va fi ultimul pe banca tehnică a lui Cosmin Contra.

În Liga 1, Dinamo va juca următorul meci pe terenul celor de la FC Argeș, în data de 4 decembrie, de la ora 20:30.


4633 de afisariNiciun comentariu
comenteaza