​AS Roma are probleme cu fundaşii înaintea meciului de joi cu CFR Cluj din Europa League, Gianluca Mancini şi Roger Ibanez urmând să fie examinaţi de medici, scrie presa italiană.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Victoria de duminică, 3-0 acasă cu Parma, a treia consecutivă în Serie A, a lăsat urme în rândul jucătorilor lui Paulo Fonseca.

Ibanez a trebuit înlocuit după ceva mai mult de 50 de minute, din pricina unor dureri la coapsa dreaptă. Mancini a acuzat o problemă la aductori, însă a putut evolua toate cele 90 de minute, după care a resimţit o jenă la aductori.

Ibanez şi Mancini vor fi examinaţi marţi de medici, pentru a se vedea cât de grave sunt accidentările lor. Un alt fundaş, Chris Smalling, de-abia revenit după o toxiinfecţie alimentară, are acum probleme la genunchiul stâng.

În condiţiile în care Federico Fazio şi Marash Kumbulla sunt în continuare pozitivi la Covid-19, alcătuirea compartimentului defensiv i-ar putea da dureri de cap lui Fonseca, informează Agerpres.

Roma riscă să rămână cu un singur apărător central, Juan Jesus, astfel că Fonseca ar putea reveni la formula cu patru fundaşi, cu Bryan Cristante folosit lângă jucătorul brazilian.

Roma nu vrea să privească de sus întâlnirea de la Cluj, dar pentru ea mai importantă este partida de duminică de la Napoli, din Serie A.

Meciul dintre CFR Cluj şi AS Roma va avea loc joi, de la ora 22:00, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în Grupa A din Europa League, urmând să fie LiveText pe HotNews.ro.

AS Roma a învins-o în tur pe CFR Cluj cu 5-0 pe Stadio Olimpico.

Clasament:

1 AS Roma 7 puncte

2 Young Boys 4

3 CFR Cluj 4

4 ȚSKA Sofia 1.