Barack și Michelle Obama urmează să producă un serial de comedie pentru Netflix bazat pe „haosul” care a urmat după ce Donald Trump a devenit președinte în 2016, anunță Insider.

Barack si Michelle Obama alaturi de fiicele lorFoto: Reuters

Filmările pentru serialul denumit „The G Word” urmează să înceapă la începutul lui 2021 și vor avea la bază cartea „The Fith Risc” (Al cincilea risc) a lui Michael Lewis, soții Obama cumpărând drepturile pentru aceasta în 2018.

„Al cincilea risc” examinează tranziția din 2016 a administrației Trump iar seria Netflix care va fi bazată pe carte urmează să fie parțial comedie, parțial documentar.

„The G Word” promite să scoată la lumină guvernul, examinând dacă este „un cuvânt murdar sau o instituție de încredere”, potrivit Deadline.

Comicul Adam Conover ca prezenta seria, acesta notând pe Twitter că „în sfârșit pot împărtăși această veste: creez un nou serial de comedie pentru Netflix despre guvernul federal”.

Soții Obama și compania Higher Ground Productions deținută de aceștia au semnat un contract în valoare de mai multe milioane de dolari cu Netflix în 2018.

Primul proiect al acestora, „American Factory”, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în 2020.

Citește și: