Soții Obama vor produce un serial de comedie pentru Netflix despre "haosul" administrației Trump - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 3,9845vineri 26 feb 2021

Soții Obama vor produce un serial de comedie pentru Netflix despre "haosul" administrației Trump

de S.J. Luni, 23 noiembrie 2020, 10:55
- a A+
Imagine
Barack și Michelle Obama urmează să producă un serial de comedie pentru Netflix bazat pe "haosul" care a urmat după ce Donald Trump a devenit președinte în 2016, anunță Insider .


Filmările pentru serialul denumit "The G Word" urmează să înceapă la începutul lui 2021 și vor avea la bază cartea "The Fith Risc" (Al cincilea risc) a lui Michael Lewis, soții Obama cumpărând drepturile pentru aceasta în 2018.

"Al cincilea risc" examinează tranziția din 2016 a administrației Trump iar seria Netflix care va fi bazată pe carte urmează să fie parțial comedie, parțial documentar.

"The G Word" promite să scoată la lumină guvernul, examinând dacă este "un cuvânt murdar sau o instituție de încredere", potrivit Deadline.

Comicul Adam Conover ca prezenta seria, acesta notând pe Twitter că "în sfârșit pot împărtăși această veste: creez un nou serial de comedie pentru Netflix despre guvernul federal".

Soții Obama și compania Higher Ground Productions deținută de aceștia au semnat un contract în valoare de mai multe milioane de dolari cu Netflix în 2018.

Primul proiect al acestora, "American Factory ", a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în 2020.

Citește și:


1964 de afisariLumea intreaga asista la tragicomedia politica
Dilematic [utilizator], Luni, 23 noiembrie 2020, 13:51
+3/11
jucata pe viu, inconstient si iresponsabil, de catre presedintele in exercitiu al SUA Donald Trump, in tentativa sa disperata de a nega realitatea factuala a infrangerii sale in alegeri, persoana sa ajungand sa reprezinte un real pericol la adresa stablitatii primei superputeri a lumii si implicit la adresa lumii intregi.
Sa vedeti ce turbeaza oranjutanul
gavrone [utilizator], Luni, 23 noiembrie 2020, 11:40
+1/15
Obama a scos tara din criza, Trump a bagat-o in sant si a ucis un sfert de milion de americani cu prostia lui, Obama a luat premiul Nobel, Trump e campion la prostie, Obama a fost votat de 2 ori, Trump a fost evacuat dupa un singur mandat dezastruos, Obama e coerent are un discurs admirabil, Trump abia poate sa lege 2 cuvinte, Obama face seriale de succes, scrie carti si se bucura de viata, Trump va ajunge in puscarie dupa ce a pierdut ca un loser si a facut evaziune fiscala.
inca 6 comentarii comenteaza