Coronavirus: Angela Merkel îi pregăteşte pe germani pentru măsuri mai stricte anti-COVID-19 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0980marţi 24 nov 2020

Coronavirus: Angela Merkel îi pregăteşte pe germani pentru măsuri mai stricte anti-COVID-19

de N.O. Duminică, 22 noiembrie 2020, 21:21
- a A+
Imagine
Cancelarul german Angela Merkel şi vicecancelarul Olaf Scholz, ministru al finanţelor, i-au pregătit pe germani pentru eventuala înăsprire a actualului lockdown parţial, în perspectiva discuţiei cu şefii executivelor celor 16 landuri , prevăzută pentru miercuri, transmite DPA, potrivit Agerpres.


Restaurantele, barurile şi alte locuri publice din Germania au fost închise de la începutul lunii noiembrie şi au fost impuse măsuri de distanţare fizică mai stricte, pentru a limita numărul cazurilor de COVID-19, după o recrudescenţă a epidemiei în octombrie.

''Cetăţenii ar trebui să primească un răspuns unificat, un răspuns comun de la guvernul federal şi guvernele landurilor. De fapt, ei au dreptul la asta. De această dată lucrăm din greu în această privinţă'', a subliniat Merkel.

La cea mai recentă întâlnire cu reprezentanţii landurilor, cancelarul Angela Merkel a dorit să pună în practică măsuri mai dure pentru a limita răspândirea pandemiei, dar nu a reuşit din cauza opoziţiei landurilor, care dispun de un grad ridicat de autonomie în elaborarea politicilor de sănătate.


4156 de afisariConsomolista
rectificare [utilizator], Luni, 23 noiembrie 2020, 0:05
-3/5
se crede la Moscova !
in locul la excroaca asta
tomlin [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 23:47
-5/5
https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-globalistii-lui-merkel-patriotii-lui-trump-si-marele-reset-sub-asediul-pandemiei-covid-19-19753994
inca 1 comentariu comenteaza