Prima zi de carantină în localităţi din Ilfov: Peste 250 de amenzi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0875sâmbătă 28 nov 2020

Prima zi de carantină în localităţi din Ilfov: Peste 250 de amenzi

de N.O. Duminică, 22 noiembrie 2020, 15:54
- a A+
Imagine
Prima zi de carantină în Ilfov vine și cu primele amenzi pentru ilfovenii care au încălcat restricţiile, după ce poliţiştii au legitimat peste 2.000 de persoane. Cei care nu aveau declaraţie pe proprie răspundere şi motive bine întemeiate de deplasare au fost sancţionaţi.


Verificările au continuat în Ilfov cu 156 de polițiști, alături de 81 de efective reprezentând Inspectoratul de Jandarmi Județean, ISU București-Ilfov, Poliția Locală, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor și Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transport Rutier, potrivit Mediafax.

Forțele de ordine au verificat 227 de societăți comerciale și au legitimat peste 2.163 de persoane în Ilfov, cu privire la respectarea interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă. De asemenea, au fost verificate peste 261 de mijloace de transport persoane.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au dat 253 de amenzi în valoare de 28.300 lei.

De sâmbătă, sunt în carantină în Ilfov localităţile Otopeni, Măgurele (cu satele aparţinătoare Alunişu, Dumitrana, Măgurele, Pruni şi Vârteju), Corbeanca (cu satele aparţinătoare Ostratu, Petreşti şi Tamaş), Popeşti Leordeni, Dobroieşti (cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni) şi Mogoşoaia.

Tot în Ilfov s-a instituit carantina de vineri în oraşul Bragadiru, cu satul aparţinător Bragadiru, respectiv ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comuna Chiajna, cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu.
Duminică, judeţul Ilfov are o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de 8,17 la mie.664 de afisariCarantină doar cu numele
TurmentatuTheThird [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 16:10
+1/1
Stau în una din localitățile menționate pentru carantinare. La 500 de m de mine e un magazin mare de bricolaj. Mă așteptam să fie parcarea goală, că deh, localitate carantinată. În principiu nimeni nu intră, nimeni nu iese. De unde? Parcarea la magazin era plină ochi, ca în zilele bune, aș putea spune.

Nu știu ce fel de carantinare e asta, dar după cum văd eu, e doar cu numele. Amenzi pentru ce s-au dat?
comenteaza