Firea despre carantinarea localităților din Ilfov: Ferească Dumnezeu de prostul harnic. Haosul de la guvernare întrece orice limită - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0875sâmbătă 28 nov 2020

Firea despre carantinarea localităților din Ilfov: Ferească Dumnezeu de prostul harnic. Haosul de la guvernare întrece orice limită

de DG Duminică, 22 noiembrie 2020, 13:18
- a A+
Imagine
Gabriela Firea, fost primar general care locuiește în Ilfov, critică decizia autorităților privind carantinarea localităților din jurul capitalei și susține că măsura este absurdă în condițiile în care foarte mulți bucureșteni și-au făcut case în afara orașului, dar trebuie să vină zilnic în București, fie la muncă, fie pentru alte probleme administrative. "Haosul de la guvernare întrece orice limită! Toate deciziile sunt pompieristice și împotriva oamenilor!", a comentat social democrata, pe Facebook.


"Ferească Dumnezeu de prostul harnic - spune o vorba din popor. Se aplică azi perfect. Proastă guvernare și gestiune mai are încă un exemplu, mare cât Casă Poporului! Orban a carantinat județul Ilfov, care se află în jurul Bucureștiului, circular, că un manșon. Zona limitrofă! Practic, localitățile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat! Bucureștenii care și-au construit sau cumpărat case în Ilfov sunt azi la fel de numeroși că localnicii din vatra comunelor și fostelor comune devenite orașe. Oamenii trebuie să ajungă zilnic la muncă, la doctor, la diferite instituții ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul județean Ilfov, Spitalul județean Ilfov sunt toate în București!! ", a scris fostul edil.

Firea se întreabă dacă premierul Ludovic Orban știe toate aceste lucruri, în condițiile în care și el locuiește într-una din localitățile care au intrat în carantină.

"Orban, știi asta? Ar trebui să știi! Și tu ai casă în Dobroiești, jud Ilfov. Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală? Nu poți opri oamenii să circule, să-și rezolve probleme administrative, să muncească. Adică să trăiască! Haosul de la guvernare întrece orice limita! Nu mai au nicio fărâmă de discernământ! Toate deciziile sunt pompieristice și împotriva oamenilor! ".


7267 de afisari>>>>
GemstonePig [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 13:26
+50/60
Fereasca Dumnezeu de analfabeta ajunsa la putere.
Corect, ce contează romanii morti!
Marionette [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 13:28
+31/47
PSD - ciuma rosie - e de sorginte ruseasca, ei nu prețuiesc viata romanilor! Pentru ei a salva vieti de romani inseamna "prostul harnic" care le disturba afacerile necinstite!
inca 23 de comentarii comenteaza