Banca Națională acuză PSD de utilizarea abuzivă a imaginii sale în spoturile electorale - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0875sâmbătă 28 nov 2020

Banca Națională acuză PSD de utilizarea abuzivă a imaginii sale în spoturile electorale

de DG Duminică, 22 noiembrie 2020, 12:18
- a A+
Imagine
Banca Națională a României dezaprobă ferm utilizarea de imagini și declarații mai vechi sau mai noi, scoase din context, ale unor specialiști BNR în spoturi de campanie electorală ale PSD, precizează instituția într-un comunicat de presă publicat duminică.


"BNR este o instituție apolitică, independentă și utilizarea abuzivă a unor asemenea declarații, care nu au conotație politică propriu-zisă, afectează statutul și neutralitatea instituției noastre", potrivit sursei citate.

BNR face un apel către toate partidele politice implicate în campania electorală să respecte caracterul apolitic al instituției și să nu utilizeze incorect și partinic puncte de vedere exprimate de diverși reprezentanți ai băncii, mai ales când acestea nu reflectă o abordare oficială asumată.

Toate analizele și punctele de vedere care reflectă poziția BNR se regăsesc în rapoartele și analizele publicate pe site-ul instituției sau în declarațiile de presă ale Guvernatorului, mai menționează sursa citată.


8419 afisariAsta nu-i nimic
finutza [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 14:31
+17/25
Dar să vedeți cum BOR nu zice nimic de faptul că Pro România a tipărit și distribuie celebrul Calendar creștin ortodox pentru 2021. Și știu că mereu BOR a spus că nimeni n-are voie să facă așa ceva, e monopolul exclusiv al BOR, ba în trecut au contestat în instanță asemenea acțiuni.
Dar dacă tace, hmm...
hehe
transpenibilus [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 14:21
+12/22
#ciumarosie simte ca i-a ajuns funia la par si incearca sa se agate de orice pentru un gram de credivilitate.

BOR e compromisa si nu-i mai poate ajuta asa ca se agata acum cu disperare de batrani, de sanatate si de BNR.

Bad luck ciolace, nu mai intrati in parlament.
inca 25 de comentarii comenteaza