Site-ul ANAF nu va funcționa până duminică dimineață la ora 9:00 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0875sâmbătă 28 nov 2020

Site-ul ANAF nu va funcționa până duminică dimineață la ora 9:00

de F.B. Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, 9:05
- a A+
Imagine
​Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național de Informații Financiare, și Agenția Națională de Administrare Fiscală derulează operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații SAN (Storage Area Network), intervenții ce vor genera indisponibilitatea serviciilor electronice furnizate prin intermediul portalului www.anaf.ro, se arată într-un comunicat de presă.


Intervențiile specialiștilor CNIF asupra rețelei informatice au început sâmbătă la ora 9:00 și vor continua până duminică la ora 9:00.

“MFP și ANAF optimizează permanent aplicațiile informatice pentru îmbunătățirea administrării fiscale a contribuabililor, atât din perspectiva procedurilor interne pentru eficientizarea proceselor, cât și din perspectiva utilizării serviciilor electronice de către contribuabili. Astfel, creăm posibilitatea de digitalizare pe scară mai largă a formularisticii primite și transmise de către ANAF, iar, pe de altă parte, dezvoltăm interconectarea cu alte instituții pentru asigurarea comunicării electronice a datelor la nivel inter-instituțional și pentru a reduce prezența contribuabililor la ghișeu", menționează sursa citată.


269 de afisariNiciun comentariu
comenteaza