Cosmin Contra: "Eu nu mă mai identific cu acest proiect, cu aceşti conducători, cu minciunile lor" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0875sâmbătă 28 nov 2020

Cosmin Contra: "Eu nu mă mai identific cu acest proiect, cu aceşti conducători, cu minciunile lor"

de Silviu Dumitru Vineri, 20 noiembrie 2020, 20:20
- a A+
Imagine
​Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, vineri seară, că vrea să se despartă pe cale amiabilă de Dinamo, subliniind că nu mai vrea să facă parte din acest proiect.


"Amândouă părţile vrem să ne despărţim, dar nu ajungem la o soluţie amiabilă. Eu nu mă mai identific cu acest proiect, cu aceşti conducători, cu minciunile lor. Am propus o soluţie după meciul cu Astra, dar nu a fost acceptată.

Vor pleca tot mai mulți oameni atât timp cât asta e situația la nivel administrativ! Este o situație agravantă de neplată care se răsfrânge asupra oamenilor, care au viața lor, familii. Nu încerc să găsesc scuze, dar e clar că situația la nivel de club afectează destul de mult, sper în ceasul al 12-lea să se rezolve, situația e dramatică", a declarat Contra la Digisport.

Cosmin Contra a preluat echipa Dinamo la 26 august. De atunci, formaţia condusă de el a înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate şi şase înfrângeri, potrivit News.ro.

Dinamo joacă în această seară, de la ora 20.30, cu FC Voluntari, în etapa a XI-a a Ligii I.


2904 afisarisunt 2 posibilitati...
exilatul [utilizator], Vineri, 20 noiembrie 2020, 20:41
+3/9
ori e prost sau daca nu , e complice la teapa trasa de spanioli..s a dat garant la "moralitatea" escrocilor care au preluat clubul fostilor militieni inainte de 90 si al escrocilor bastinasi dupa 90...cel mai bine ar dispare...clubul ...
Doar a luat prima de instalare...
mike123 [utilizator], Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, 8:28
0/2
Nu s-a identificat, doar a luat prima de instalare de 300,000 de coco si mai spera sa-si ia salariile restante de 30,000 E pe luna prin tribunal!
Asta dupa ce a "muls" nationala citiva ani buni!
Baiat descurcater, antrenor de kakao!
inca 1 comentariu comenteaza