Ciolacu: Stănescu și Dîncu au coronavirus. Eu nu merg la nicio întâlnire până nu mă testez - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0875sâmbătă 28 nov 2020

Ciolacu: Stănescu și Dîncu au coronavirus. Eu nu merg la nicio întâlnire până nu mă testez

de I.B. Miercuri, 18 noiembrie 2020, 22:14
- a A+
Imagine
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, la România TV, că Paul Stănescu și Vasile Dîncu sunt infectați cu SARS-CoV-2, iar el a luat decizia de a nu merge la nicio întâlnire până când nu se testează.

Ciolacu a spus, la RTV, că Paul Stănescu va ieși din izolare marțea viitoare, dar infectat este și Vasile Dîncu.


"Domnul secretar general Stănescu a avut simptome, dar s-a tratat la domiciliu. De marți poate să iasă. Și domnul Vasile Dîncu (are COVID-19 – n.r.). Eu am o singură problemă: dacă cineva din greșeală mă îmbolnăvește, asta este, se mai întâmplă, dar nu cred că mi-aș permite eu să îmbolnăvesc pe cineva", a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus că el nu și-a văzut mama de cinci luni și a decis ca în perioada pandemiei să nu meargă la nicio întâlnire de partid sau la o televiziune până nu se testează.

"Cu mama vorbim doar la telefon. O vede soția, prin niște reguli bine stabilite sau frații mei sau nepoții. Eu personal pe mama mea nu am văzut-o deoarece, în virtutea meseriei pe care o am, în acest moment sunt cel mai expus. Acum, înainte de a veni la televiziune, eu mi-am făcut testul. Nu merg la nicio televiziune și la nicio întâlnire cu colegii de partid până când eu nu mă testez", a mai spus Ciolacu.


2515 afisariSper , sincer...
Cataleya [utilizator], Miercuri, 18 noiembrie 2020, 22:46
+7/7
..ca niciunul din ei sa nu isi adauge numele pe lista zilnica a decedatilor.

Dar trebuie sa recunosc ca mi-ar placea sa aflu ca macar cateva ore au simtit lipsa acuta de oxigen, coroborata cu groaza ca s-ar putea sa...

Ar merita-o din plin, dupa aroganta, batjocura si sfidarea pe care le-au afisat atat de ostentativ la adresa romanilor care au ales sa poarte masca si sa respecte sfaturile medicilor specialisti, in vremurile astea groaznice.
Si le-as mai dori ca, atunci cand le-o fi somnul mai lin , sa dea buzna peste ei otrepele alea doua cu megafoanele la gat, si sa le urle in urechi ca Covid nu exista!
He-he
Cataleya [utilizator], Miercuri, 18 noiembrie 2020, 22:59
+7/7
"deoarece, în virtutea meseriei pe care o am..."

Ciolacule, tu nu ai nicio meserie.
In toata "cariera " ta ai cumparat diplome si ai avut doar functii!
inca 1 comentariu comenteaza