Nicușor Dan, despre închiderea piețelor: Într-o bună măsură e o decizie justificată - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0922vineri 27 nov 2020

Nicușor Dan, despre închiderea piețelor: Într-o bună măsură e o decizie justificată

de I.B. Marţi, 10 noiembrie 2020, 23:05
- a A+
Imagine
Închiderea piețelor este o decizie într-o bună măsură justificată, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, invitat la Aleph News, în emisiunea "Marius Tucă Show", potrivit Mediafax.

"Este o decizie care e într-o bună măsură justificată, pentru că e greu să gestionezi, să ajungi să impui niște măsuri punctuale, cu circuite și să le și urmărești. E o decizie dificilă. Ea este compensată de voința pe care o avem de a duce toată activitatea din interior în exterior", spune Nicușor Dan.


Primarul general al Capitalei afirmă că s-a întâlnit cu șeful DSV pentru a găsi o soluție pentru producătorii agricoli: "Dacă nu weekendul asta, atunci weekendul următor vom avea același număr de tarabe afară".

"Există piețe, cele închise, care, din structura constructivă, se pot deschide, astfel încât să nu muți tarabe, și piețe care nu se pot deschide, iar atunci trebuie să muți tarabe. Eu sunt primarul general al Capitalei și trebuie să respect legea autorității superioare și să fac tot ce ține de mine, astfel încât comercianții, în special agricultorii din jurul Bucureștiului, să-și poată vinde marfa, iar bucureștenii să aibă acces la aceasta", precizează Dan.

El precizează că, chiar dacă nu ar fi fost votat amendamentul lui Marcel Ciolacu referitor la continuarea activității piețelor în stare de alertă, piețele tot s-ar fi mutat în exterior.

"Există în București piețe volante. Într-una din ele merg, iar oamenii aceia reușesc să vândă, inclusiv în perioadele de iarnă", conchide Nicușor Dan.2239 de afisariGreu tare
Ketes [utilizator], Miercuri, 11 noiembrie 2020, 9:52
+2/4
Adevarul ca este f greu sa-i organizezi si sa-i monitorizezi sa respecte legea. E suficient o patrula de politie o data pe ora sa imparta 2-3 amenzi apoi in 2 zile toti respecta normele.
Dupa capul matematicianului Nicusor " e greu sa gestionezi, sa ajungi sa impui", "sa urmaresti". Scheme complicate. Simplu ii inchizi si-i scoti afara in frig si-am scapat de covid
Furtul e in ADN-ul romanului
dihania [utilizator], Miercuri, 11 noiembrie 2020, 11:47
+2/4
Cum pleaca patrula, scoate masca. Numai asa de-al dracu', sa arate ca e el mai smecher si nu l-a prins.

Se vede dealtfel ca am ajuns sa punem cate un gardian cam pe langa orice lucru care are o oarecare valoare. E impanzit Bucurestiul de "gardieni", platiti de noi. O sa ajungem sa punem gardieni langa fiecare copac.
inca 1 comentariu comenteaza