VIDEO Modul inedit în care actrița Jennifer Lawrence a sărbătorit victoria lui Joe Biden pe străzile din Boston - Hotnews Mobile
1 € 1 USD vineri 27 nov 2020

VIDEO Modul inedit în care actrița Jennifer Lawrence a sărbătorit victoria lui Joe Biden pe străzile din Boston

de Red. Life Luni, 9 noiembrie 2020, 9:11
- a A+
Imagine
Joe Biden a devenit al 46-lea președinte al SUA, acesta învingându-l pe Donald Trump. Actrița Jennifer Lawrence a sărbătorit într-un mod unic pe străzile din Boston, iar postarea a adunat peste un milion de like-uri pe contul de Instagram al celor de la People.

Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale din SUA: Voi fi un președinte pentru toți americanii, chiar dacă m-ați votat sau nu

Reacția de peste un milion de like-uri a actriței americane:

View this post on Instagram

Jennifer Lawrence took to the streets of Boston to celebrate the election results. "Had no choice but to throw a party for 1," she wrote. #Regram Jennifer Lawrence/Twitter.


A post shared by People Magazine (@people) on


Postarea artistei de pe Twitter, preluată apoi de presa din toate colțurile lumii:
FOTO Porția zilnică de alcool consumată în izolare de una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood: "Cred că beau vin pentru ușuratice"


9023 de afisariTehnic ai dreptate
TurmentatuTheThird [utilizator], Luni, 9 noiembrie 2020, 10:40
+14/20
Tehnic, Biden nu a fost confirmat încă președinte. În același timp, e ca și cum ai spune: Nicușor Dan nu e încă primar până nu se judecă toate contestațiile (care au fost puse la miștocăreală).

Nu ți-am dat minus, dar:
1. Presa aservită, printre care și foxnews?
2. Apelurile în justiție ale lui Trump sunt doar de formă. Nu are nici o dovadă. Cam așa și suporterii care ziceau "Stop counting!". Nu există nici o bază legală pentru a opri numărarea. Doar tantrum-ul lui Trump de pe twitter.

Ca să zici că Biden nu va fi președinte din cauză că Trump nu știe să piardă... pentru asta meriți minusuri.
Toti tradeaza?
justin [utilizator], Luni, 9 noiembrie 2020, 11:34
+7/9
Sau mai degraba isi dau seama de realitate? Stiu,e greu sa iti dai jos ochelarii de cal, mai ales dupa ce ai fost supus atator fakeuri de nu mai stii ce sa crezi. Bine ai revenit in lumea reala!

Printre ultimele imbecilitati auzite mai e si aia cu, au cedat in lupta la Senat si House pentru a folosi asta ca argument ca alegerile au fost corecte. Cat de incuiati pot fi unii oameni? Cred ca e necesar ca societatea sa ia masuri, sa rezolve aceste probleme. idiocracy devine realitate pe zi ce trece
inca 8 comentarii comenteaza