Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe, a anunțat într-o postare pe contul personal de YouTube că el și Raluca Pastramă vor divorța după 8 ani de căsnicie. Decizia a fost luată de soția artistului: "Nu am avut încotro, a hotărât să pună punct relației", a precizat cântărețul.

PepeFoto: Captura YouTube

Pentru a nu lăsa loc speculațiilor și interpretărilor, artistul a confirmat pe contul personal de YouTube că el și Raluca vor divorța în curând.

Ce spune Pepe despre divorț

“Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând.

Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea" - Pepe, pe contul personal de YouTube.

În vârstă de 41 de ani, Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au două fetițe: Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani).

Cântărețul Pepe a mai fost căsătorit o dată: din 2006 până în 2011 cu Oana Zăvoranu, de care s-a separat cu scandal.

Pepe și Raluca, pe vremea când formau un cuplu:

View this post on Instagram

Va iubim❤️

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on