VIDEO Bătaie într-un autobuz plin cu pasageri, la Iași: Femeie care nu purta mască, pălmuită de un alt călător - Hotnews Mobile
1 € 1 USD marţi 24 nov 2020

VIDEO Bătaie într-un autobuz plin cu pasageri, la Iași: Femeie care nu purta mască, pălmuită de un alt călător

de Redactia Miercuri, 28 octombrie 2020, 15:07
- a A+
Imagine
Două persoane - un bărbat și o femeie - s-au luat la bătaie într-un autobuz din Iași plin de călători, scandalul fiind generat de refuzul femeii de a purta masca de protecție, scrie Ziarul de Iași .


Incidentul a avut loc într-un autobuz al liniei 28, unde o femeie ar fi refuzat să poarte mască de protecție. A urmat un schimb de replici verbale între aceasta și alți călători, iar la un moment dat un bărbat a pălmuit-o.În imaginile surprinse de un călător se poate vedea că femeia a fost pălmuită de bărbat, în timp ce aceasta încerca să îl țină de mâini. În aceleași imagini se poate observa că bărbatul avea mască, dar o ținea sub nas.

Incidentul a ajuns în atenția Poliției Județene Iași: "Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale".


27833 de afisari=))
sentenced [utilizator], Miercuri, 28 octombrie 2020, 15:32
+23/29
Femeie care purta masca sub barba palmuita de un barbat care purta masca doar pe gura.
Daca astea nu-s cele mai idioate vremuri pe care le traim, nu stiu care sunt. :))
Romania profunda...
bogdan1477 [utilizator], Miercuri, 28 octombrie 2020, 15:24
+15/35
Ce e funny e ca si nenea ala cu pretentii avea nasul descoperit...
Tantea aia nu si-ar fi permis sa mearga fara masca daca ar fi stiut ca risca un dosar penal si 2000 de euro amenda, ca pe vremea starii de urgenta. De aia atunci aveam 300 de cazuri si acum 5000. Animalele de genul femeii aleia nu asculta decat de ciomag.
inca 27 de comentarii comenteaza