Focar de Covid la Institutul de Psihiatrie Socola - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1103marţi 24 nov 2020

Focar de Covid la Institutul de Psihiatrie Socola

de Redactia Miercuri, 28 octombrie 2020, 14:46
- a A+
Imagine
DSP Iași a declarat focar de coronavirus la Institutul de Psihiatrie Socola, unde au fost confirmate zece cazuri - 7 pacienţi şi 3 cadre medicale, transmite Mediafax. Un alt focar s-a înregistrat în secția de chirurgie plastică a Spitalului de Urgență "Sfântul Spiridon".


Primul focar nou înregistrat este la Institutul de Psihiatrie Socola, secția de îngrijiri paliative, unde au fost confirmate zece cazuri - 7 pacienţi şi 3 cadre medicale. Pacienții confirmați sunt izolați în spital și monitorizați, iar cadrele medicale sunt izolate acasă și monitorizate de medicii de familie.

Un al doilea focar a fost declarat la Spitalul Clinic de Urgență "Sfântul Spiridon" din Iași, unde la secția de chirurgie plastică au fost confirmate șase cadre medicale, acum izolate la domiciliu.

Contacții direcți au primit decizii de carantină. În ce privește focarul de la Centrul pentru Servicii Sociale Gulliver, au fost confirmate încă 12 persoane: șase salariați și șase beneficiari.

Inițial, aici au fost confirmate 21 de persoane. De asemenea, la Centrul de Reabilitare Neuropsihică din Hârlău, unde inițial erau infectate 26 de persoane, numărul acestora a crescut cu încă 51 de persoane, toate angajate.


957 de afisaritoti au covid, e ca la nebuni
Gryphus [utilizator], Miercuri, 28 octombrie 2020, 15:40
0/0
sa-i trimita acasa
comenteaza