World Record Academy: Mariana Bitang şi Octavian Bellu, cel mai de succes cuplu de antrenori din lume - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0980marţi 24 nov 2020

World Record Academy: Mariana Bitang şi Octavian Bellu, cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

de A.I. Miercuri, 28 octombrie 2020, 12:39
- a A+
Imagine
​Mariana Bitang şi Octavian Bellu au fost declaraţi de Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) cel mai de succes cuplu de antrenori din lume.


Cei doi, ''Cei mai de Succes Antrenori din Lume - Duo'', au lucrat împreună la lotul olimpic al României între 1993 - 2005 şi 2010 - 2015.

De numele lor se leagă cele mai mari succese ale gimnasticii româneşti: două titluri olimpice consecutive la echipe, cinci titluri mondiale consecutive la echipe, sute de medalii olimpice, mondiale şi europene cu generaţii diferite de gimnaste.

Împreună, cei doi au iniţiat în 2014 programul naţional de selecţie "Ţară, ţară, vrem campioane!", program care ţinteşte revenirea gimnasticii româneşti în elita mondială la JO Paris 2024, se arată pe pagina de Facebook a COSR.

Această recunoaştere vine la 12 ani de la prima menţionare oferită antrenorilor Mariana Bitang şi Octavian Bellu drept cei mai de succes antrenori din lume.

Sub conducerea celor doi antrenori, gimnastele române au câştigat în total 305 medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene, informează News.ro.

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) este cea mai mare organizaţie care certifică recorduri mondiale şi, totodată, deţinătoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale.


2468 de afisarisport
nimrod [utilizator], Miercuri, 28 octombrie 2020, 14:28
+1/3
Daca nu ai facut sport de performanta nu te baga, ca habar n-ai... De pe urma efortului de zece ani mie mi-a ajuns inima in pozitie oblica si nu m-am mai suparat pe nimeni desi pot muri instant daca duc o sacosa mai grea in mana dreapta. Oricum am inteles ca mai nou si daca pui un copil sa invete o poezie se cheama ca l-ai abuzat. Probabil d-aia nici macar in fotbal nu mai vine nimeni din urma. Antrenamentele sunt, n'asa, un abuz maxim?!
Da...
Cataleya [utilizator], Miercuri, 28 octombrie 2020, 13:54
0/4
,,dar cu ce pret platit de gimnastele care le-au trecut prin mana?
comenteaza