Kim Kardashian a împlinit 40 de ani și, în ciuda pandemiei de coronavirus, a dat o ”modestă” petrecere pe o insulă privată, eveniment la care a participat familia, dar și un mare grup de prieteni. Distanțarea socială și masca sanitară nu au figurat sub nicio formă în meniu. Un motiv în plus pentru ca sărbătorita să fie criticată pe rețelele sociale, notează BBC News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vedeta a susținut că, anterior petrecerii, le-a cerut invitaților să se izoleze vreme de două săptămâni, adăugând că a făcut repetate controale medicale în această perioadă. Publicând pe twitter fotografii de la eveniment, Kardashian West a comentat că și-a amintit ”cu umilință cât de privilegiată este”.

"Înainte de Covid, nu cred că vreunul dintre noi aprecia cu-adevărat ce lux este să călătorești și să poți fi alături de familie și prieteni într-un mediu sigur. După două săptămâni de teste medicale multiple și după ce le-am cerut tuturor să intre în carantină, mi-am surprins cercul apropiaților cu o excursie pe o insulă privată. Am putut să ne prefacem că totul este normal, fie și pentru un scurt moment. Am dansat, am mers cu bicicleta, am înotat în apropierea balenelor, ne-am uitat la filme pe plajă. Îmi dau seama că astfel de experiențe nu sunt accesibile pentru majoritatea oamenilor acum, așa că astfel de momente îmi amintesc cu umilință cât de privilegiată sunt”, a scris ea pe twitter.

Pandemia de coronavirus a ucis peste1,1 milioane de oameni la nivel mondial, în timp ce lumea este devastată și din punct de vedere economic. În SUA, numărul americanilor care au cerut ajutor de șomaj a atins cote record în acest an, mai notează BBC News.