Tramvaiele liniei 41 își reiau circulația normală, începând de luni, 26.10.2020, între terminalele Ghencea și Piața Presei Libere, anunță STB SA într-un comunicat.

Tramvaiul 41Foto: PMB

Societatea bucureșteană de transport amintește, însă, că stația Uverturii, aflată pe sensul către Piața Presei Libere, va fi în continuare suspendată până la finalizarea lucrărilor de modernizare a peronului, iar tramvaiele vor opri în stația Orșova.

Linia de tramvai 41 a fost suspendată în perioada 21 – 25.10.2020, pentru a permite METROREX SA executarea unor lucrări de deviere a liniei pe o porțiune din traseu, în scopul finalizării pasajului pietonal de la stația de metrou „Parc Drumul Taberei”, de pe Magistrala 5.

STB SA a suspendat linia de tramvai 41 timp de cinci zile pentru a permite METROREX SA executarea unor lucrări ce țin de Magistrala M5 și conexiunea cu stația Parc Drumul Taberei.

În perioada suspendării liniei 41, STB a pus în circulație linia navetă 641 pe traseul Bd. Expoziției, Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângași, Șos. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea.