Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal a decis, joi, ca tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, să fie suspendat patru meciuri şi amendat după partida din deplasare cu Antalyaspor, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Şumudică a fost găsit vinovat de faptul că la meciul de duminica trecută, terminat la egalitate, scor 1-1, deşi nu avea voie la vestiar şi pe banca tehnică, le-a transmis din tribună instrucţiuni celor de pe bancă şi jucătorilor. El a fost suspendat patru jocuri şi amendat cu 33.000 de lire turceşti.

Tehnicianul a primit şi o amendă de 900 de lire turceşti pentru că nu s-a conformat regulilor de distanţare socială şi de purtare a măştii.

Marius Ştefan Şumudică, fiul lui Marius Şumudică, care deşi nu are licenţă de antrenor şi un contract înregistrat la federaţie a fost acreditat ca antrenor secund la meciuri, a primit o suspendare de un an şi a fost amendat cu 100.000 de lire turceşti, potrivit tff.org. El a primit şi o amendă de 900 de lire pentru că nu a respectat regula cu privire la purtarea măştii.

Tot după etapa de săptămâna trecută, Cristian Săpunaru, de la Kayserispor, eliminat la meciul cu Sivasspor, a fost suspendat două jocuri.