Alegeri SUA 2020 Confruntarea decisivă Trump-Biden: Moderatorul va putea să-i taie microfonul candidatului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1013marţi 24 nov 2020

Alegeri SUA 2020 Confruntarea decisivă Trump-Biden: Moderatorul va putea să-i taie microfonul candidatului

de DG Marţi, 20 octombrie 2020, 7:35
- a A+
Imagine
Ultima dezbatere electorală dintre președintele republican Donald Trump și prezidențiabilul democrat Joe Biden se va desfășura după noi reguli, comisia specială stabilind că va exista posibilitatea de a tăia microfonul participanților, astfel încât candidatul să nu mai fie întrerupt de adversar. Decizia a fost luată luni după ce prima confruntare dintre cei doi s-a transformat într-un haos, Trump intervenind adesea peste Biden și peste moderator.


Echipa de campanie a liderului de la Casa Albă a obiectat față de aceste modificări, însă a transmis că Trump va participa la confruntarea programată să aibă loc joi seara, aceasta fiind și ultima înaintea scrutinului de pe 3 noiembrie, relatează Reuters.

Amintim că Trump a refuzat să participe la a doua dezbatere care urma să aibă loc online, din cauza pandemiei de coronavirus și a infectării sale cu Covid-19.

Potrivit Comisiei Prezidențiale, microfonul fiecărui candidat va putea fi oprit pentru a permite rivalului să își expună punctul de vedere timp de două minute, neîntrerupt, la începutul fiecărei runde de dezbatere care va dura câte 15 minute.

Moderatorul va controla practic microfoanele, pentru a permite apoi schimbul de replici între cei doi.

Dezbaterea va avea loc în Nashville, Tennessee, și va fi moderată de Kristen Welker de la NBC News, un reporter respectat, acreditat la Casa Albă.

Peste 30 de milioane de americani au votat deja în alegerile prezidențiale, sondajele de opinie arătând că Biden este în continuare în fața actualului lider de la Casa Albă.

Prima dezbatere a fost un eșec total, cei doi urlând unul la altul. Dacă Trump l-a făcut, indirect, prost pe Biden și a adoptat o atitudine agresivă, de hărțuire constantă a rivalului, prezidențiabilul Biden a încercat să-l pună la punct și i-a întors "complimentul" spunând că este un "clovn". " Mai taci din gură, omule", i s-a adresat el liderului de la Casa Albă.


16780 de afisari>>>>>
GemstonePig [utilizator], Marţi, 20 octombrie 2020, 8:26
+15/43
Trump este disperat, practic alegerile sunt pierdute pur si simplu are nevoie de un miracol tip ''aseara va placut la spa la Vantu domnu Baiden?!" Biden trebuie doar sa ramana calm sa emita platitudini sa nu sparga vreun pahar in rest e ca si ales.
mareste doza
cicoare [utilizator], Marţi, 20 octombrie 2020, 9:14
+14/36
Sau treci pe trifazic ca deja nu mai functioneaza, uite ce delir ai bolborosit :)
inca 44 de comentarii comenteaza