Institutul Cantacuzino va ieşi pe piaţă cu un medicament imunomodulator până la sfârşitul anului, susţine ministrul Apărării - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1289joi 22 oct 2020

Institutul Cantacuzino va ieşi pe piaţă cu un medicament imunomodulator până la sfârşitul anului, susţine ministrul Apărării

de V.M. Duminică, 18 octombrie 2020, 20:41
- a A+
Imagine
Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, anunţă că Institutul Cantacuzino va scoate pe piaţă, până la sfârşitul anului, un medicament imunomodulator dezvoltat de propriii cercetători, un supliment alimentar cu proprietăţi biostimulatoare şi antioxidante.


"Am discutat cu directorul Institutului Cantacuzino, colonelul Oancea, în ultima perioadă de timp şi-au focalizat foarte mult atenţia pe ceea ce înseamnă sporirea capacităţii de testare. Totodată lucrează la un medicament imunomodulator, va ieşi curând pe piaţă, şi a luat măsuri ca vechea linie de producţie a vaccinului trivalent să poată să fie repusă în funcţiune şi să înceapă testele, astfel încât, aşa cum şi-au propus la nivelul institutului, începând de anul viitor să poată să producă vaccinul. Medicamentul imunomodulator va ieşi până la sfârştiul anului", a spus Ciucă, potrivit Agerpres.

Specialiştii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" au dezvoltat un nou produs imunomodulator, care are proprietăţi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii.


38587 de afisarimda
Nevermind [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 23:53
+7/19
Am crescut generatii intregi cu vaccinul ala care, brusc, nu a mai fost bun.
Adica iar faceti polidin?
Andy500 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 20:50
+3/17
Hai,frate, ce dracu cercetati voi acolo?
Si vaccin TETRAvalent cand faceti?
inca 10 comentarii comenteaza