Ministrul francez de finanțe vrea un control mai strict asupra rulajului financiar al grupurilor islamiste - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853joi 02 dec 2021

Ministrul francez de finanțe vrea un control mai strict asupra rulajului financiar al grupurilor islamiste

de V.M. Duminică, 18 octombrie 2020, 15:34
- a A+
Imagine
Ministrul francez de finanțe, Bruno Le Maire, a declarat duminică că va propune întărirea controalelor asupra fluxurilor financiare ale unor asociații islamiste, după decapitarea unui profesor de către un atacator islamist, relatează Mediafax citând Reuters.


"Există o problemă de finanțare a mai multor asociații islamiste pe care cred că putem și trebuie să facem mai bine", a declarat el pentru France 3 Television.

Vineri seara, în Conflans-Sainte-Honorine, o suburbie din nord-vestul Parisului, un profesor de istorie a fost decapitat de un tânăr de 18 ani de origine cecenă.

Președintele francez Emmanuel Macron a spus că profesorul a fost ucis pentru că "a predat despre libertatea de exprimare" și a adăugat că "Nu vor câştiga... vom acţiona".

Atacul a avut loc, vineri, în jurul orei locale 17.00, lângă şcoala la care preda profesorul.

Atacatorul a fost împuşcat în timp ce ofiţerii încercau să-l aresteze în urma atacului.


CITEȘTE ȘI :


1336 de afisari>>>>
GemstonePig [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 17:08
+8/8
Taiati-le banii, spargeti ghetourile, decazuti parintii indoctrinati , educatie obligatorie absolut laica , haine normale fara cearceafuri si perdele in cap in absolut toate institutiile de stat....se pot face multe incepand cu bani putini
:))))))
spirache [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 17:10
+5/5
E amuzant ministrul de interne francez. Pai nu o sa vina Renate Weber a lor sa zica ca e abuz, ca e discriminare, tortura, ca e drepturile omului, alea, alea?
inca 5 comentarii comenteaza