Israelul a început să relaxeze a doua rundă de restricții anti-coronavirus - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1456marţi 20 oct 2020

Israelul a început să relaxeze a doua rundă de restricții anti-coronavirus

de G.S. Duminică, 18 octombrie 2020, 13:30
- a A+
Imagine
Autorităţile din Israel au iniţiat, duminică, relaxarea restricţiilor antiepidemice, instituite în urmă cu o lună din cauza creşterii infecţiilor SARS-CoV-2, informează site-ul Ynetnews.com, preluat de Mediafax


A fost a doua oară anul acesta când în Israel au fost instituite interdicţii generale de circulaţie. Restricţiile antiepidemice impuse de Guvernul israelian au generat proteste ample.

În cadrul relaxării restricţiilor, creşele şi grădiniţele se redeschid, dar şcolile menţin, deocamdată, sistemul online.

Companiile îşi pot relua activităţile, dar cele cu specific comercial nu vor putea primi clienţi. Restaurantele vor putea face livrări la domicilii şi companii, iar parcurile naturale şi plajele se redeschid.

Cetăţenii pot ieşi din case pe o rază de cel mult un kilometru şi pot vizita alte familii dacă grupurile adunate nu depăşesc 20 de persoane în exterior şi zece în interior.

Centrele religioase, inclusiv zona Zidului Plângerii, complexul Muntele Templului şi Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, se vor redeschide pentru servicii religioase cu public cu anumite restricţii.
881 de afisariAvem și noi nevoie de măsuri similare
Nyk1 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 13:42
+1/5
Nu vom face față altfel.

O idee ar fi recomandarea ca toată lumea să petreacă sărbătorile de iarnă în familie și atunci să închidem absolut tot în afară de farmacii și alimentare timp de minim 2-3 săptămâni (eu propun din 21 decembrie până pe 11 ianuarie). Aceast nou lockdown, într-o perioadă în care oricum se freca Facebookul prin birouri fie în așteptarea Crăciunului, fie după mahmureala de Revelion, nu ar trebui să afecteze prea tare economia.
comenteaza