Gafă a lui Trump: "Îmi place mult premierul Macron" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1456marţi 20 oct 2020

Gafă a lui Trump: "Îmi place mult premierul Macron"

de G.S. Duminică, 18 octombrie 2020, 8:43
- a A+
Imagine
Preşedintele american, Donald Trump, care îşi bate joc regulat de presupusele gafe ale rivalului său democrat, Joe Biden, a comis la rândul său o greşeală, sâmbătă, retrogradându-l pe omologul său francez, Emmanuel Macron, la rangul de "prim-ministru", notează AFP, preluată de Agerpres .


În cursul unui miting de campanie în statul Michigan, preşedintele american, în campanie pentru realegerea sa, a făcut greşeala subliniind realizările din mandatul său.

În timpul discursului Trump şi-a dat cu părerea despre Acordul privind schimbările climatice de la Paris, din care Statele Unite s-au retras după alegerea sa în 2016.

"Ştiţi ce am mai oprit? Acordul de la Paris privind mediul. Îmi place mult prim-ministrul Macron, dar l-am întrebat cum avansează acordul şi nu prea mergea treaba", a declarat candidatul republican.

Preşedintele american şi omologul său francez au legat o relaţie apropiată la scurt timp după alegerea lui Emmanuel Macron, înainte ca relaţiile dintre cei doi oameni politici să se deterioreze sensibil.


5077 de afisariChiar asa?
RoyPeters [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 10:19
+5/25
Presedinte - Emmanuel Macron; Prim Ministru -
Jean Castex.

La Drumbo insa este o conduita intentionata, de minimalizare sau de "bascalizare" a restului lumii politice, tipica mentalitatii suprematiste a "elitei" americane....
Sh⬆︎t happens
fat.cat [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 11:45
+4/6
Emmanuel Macron are atata umor incat sa nu se ofenseze.
inca 16 comentarii comenteaza