VIDEO Rangers, victorie mare pe terenul rivalei Celtic (2-0) - Continuă perioada mai puțin bună a lui Ianis Hagi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1289joi 22 oct 2020

VIDEO Rangers, victorie mare pe terenul rivalei Celtic (2-0) - Continuă perioada mai puțin bună a lui Ianis Hagi

de A.I. Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 16:52
- a A+
Imagine
Dubla lui Connor Goldson a stabilit învingătoarea derbiului Scoției dintre Celtic și Rangers, oaspeții impunându-se cu 2-0. Pentru Ianis Hagi perioada mai puțin fastă de la naționala României s-a văzut și la formația de club: Steven Gerrard nu l-a folosit deloc pe internaționalul român.


Connor Goldson a punctat în minutele 9 și 54, reușite care i-au adus lui Rangers victoria pe terenul marii rivale, Celtic Park.

Ianis Hagi a început meciul pe banca de rezerve și, din păcate pentru el, tot acolo l-a și încheiat.

În urma victoriei, Rangers a acumulat 29 de puncte, din 11 partide (fiind lider), în timp ce Celtic a rămas la cota 25 de puncte (cu un meci mai puțin disputat însă) - se află pe locul doi.

Aici poți vedea reușitele care au făcut diferența.
4600 de afisariNu mai alearga 3-4' "Balonul de HAur " ???
Plagarus [utilizator], Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 21:12
0/2
Viitorul este al lui. !
vedeti-va ba de treaba vostra...
viziru [utilizator], Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 17:35
-1/5
vedeti-va ba de treaba voastra...va sta la toti in gat Ianis Hagi .... nu mai rasare soarele ca Ianis Hagi nu e in forma .......cheleste Ciolacu ca Ianis Hagi nu e in forma ,,,, sunt altele mai grave gen ce cauta Burleanu sef la FRF ??? voi stiti ca interlopii l-au votat?? fotbal in sala,,,, etc.... sapa-ti sunte-ti ziariste ce dreaqu ... voua va arde doar de Ianis Hagi ....
comenteaza