În 2010, reușea cel mai important rezultat din cariera de gimnastă: cucerea medalia de aur la bârnă la Mondialele de la Rotterdam. Ana Porgras a ajuns la aproape 27 de ani (îi va împlini în decembrie), iar viața a dus-o într-un cu totul alt domeniu de activitate.

HotNews.roFoto: Hotnews

Născută la Galați, Ana s-a stabilit în Brașov, fosta gimnastă îndrăgostindu-se de orașul de la poalele Tâmpei. Ajunsă la aproape 27 de ani, Ana spune că îi este dor de gimnastică, de emoțiile concursurilor prin care a trecut de atâtea ori.

A îmbrățișat o altă carieră

La zece ani distanță de la cel mai important moment al carierei, Ana a îmbrățișat o cu totul altă meserie. Una care o liniștește și care o calmează.

"Fac tot ce tine de unghiuțe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă liniștește", a precizat Ana Porgras pentru Ziare.com.

Cele mai importante rezultate ale carierei:

Pe lângă aurul cucerit la bârnă la Mondialul de Gimnastică de la Rotterdam (din 2010), Ana a mai bifat un bronz la Londra 2009 (tot la CM) și tot un bronz la Europenele de la Birmingham din 2010, alături de echipa României.

Ana Porgras și medalia de aur de la CM din 2010:

Cum arată în prezent fosta gimnastă:

Sursa foto: contul de Facebook al Anei Porgras