Fiul lui John Lennon îi ironizează pe protestatarii din Portland: "Nici faraonii n-au fost foarte woke" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1456marţi 20 oct 2020

Fiul lui John Lennon îi ironizează pe protestatarii din Portland: "Nici faraonii n-au fost foarte woke"

de S.J. Miercuri, 14 octombrie 2020, 14:40
- a A+
Imagine
Sean Ono Lennon, fiul în vârstă de 45 de ani al legendei Beatles John Lennon, i-a ironizat pe Twitter pe protestatarii din Portland care au dărâmat statuia președintelui american Abraham Lincoln, afirmând că nici faraonii nu au fost foarte "woke ", relatează Fox News .

"Îmi poate explica cineva de ce se pare că o statuie a lui Lincoln a fost dărâmată în Portland", a scris Lennon pe Twitter, adăugând că "întreb pentru un prieten".Sean Lennon, un muzician și compozitor care a cântat în mai multe trupe de-a lungul anilor, a sugerat apoi sarcastic că protestatarii nu au mers îndejuns de departe cu tentativele de a îndrepta greșelile din trecut ale umanității.

"Piramidele din Giza au fost construite cu coerciție din partea faraonilor malefici care nu au fost foarte 'woke'", a scris acesta într-un alt tweet, adăugând că "cred că putem fi cu toții de acord că piramidele trebuie dărâmate imediat".


"De la invazia Britaniei de către împăratul Iulius Cezar în 55 î.e.n. Italia a rămas asurzitor de tăcută. Cred că e timpul să tragem Italia la răspundere", a mai scris acesta.Actele de vandalism de duminică în care protestatarii au dărâmat statuia lui Lincoln și a unui alt președinte american, Theodore Roosevelt, fac parte din seria de proteste care durează de peste patru luni în Portland, izbucnite după uciderea afro-americanului George Floyd de către poliția din Minneapolis.

Ziua de duminică a fost declarată de demonstranți drept "Ziua furiei", aceștia protestând împotriva Zilei lui [Cristofor] Columb, o sărbătoare federală în SUA celebrată anul acesta în 12 octombrie.

Donald Trump i-a condamnat de asemenea pe protestatarii din Portland care au dărâmat statuile celor doi președinți americani, comițând ulterior și alte acte de vandalism, cerând arestarea acestora .

"Băgaţi aceste animale în închisoare, acum", a scris Donald Trump într-o postare pe Twitter.REFERINȚĂ:


4800 de afisaridaca e sa fim politically correct,
bancher [utilizator], Miercuri, 14 octombrie 2020, 15:34
+6/6
sclavia nu a fost inventata in Europa sau SUA. Sclavia s-a practicat din cele mai vechi timpuri in Imperiul Egiptean si a existat si la chinezi. Apoi au venit turcii, care au dus sclavia pe noi culmi de dezvoltare (cu legi clare privind situatia in care un om poate ajunge sclav si cum se poate rascumpara). In Imperiul otoman sclavia s-a practicat pana in 1920, cand s-a prabusit imperiul.
dupa anul 1700 a aparut sclavia moderna, din Imperiul britanic, America de nord si coloniile spaniole din America de Sud. Ea se baza pe negrii rapiti cu forta din Africa, si vanduti imediat transportatorilor. Ce nu se spune este ca max o treime dintre cei rapiti ajungeau in coloniile europene susmentionate, restul erau cumparati de turci, sauditi, si alti arabi sau musulmani. Deci turcii si arabii au practicat sclavia la fel ca europenii si americanii.
Pe acestia de ce nu ii enumera nimeni in istoria sclaviei??
generatia woke sau justitiarii sociali
cont_nou [utilizator], Miercuri, 14 octombrie 2020, 15:01
+5/7
Dacă ne gândim la „woke” ca având rădăcinile în „trezire”, acesta are un sens foarte profund și chiar spiritual. În budism, „Buddha” este un cuvânt în sanscrită care înseamnă „cel care este treaz”. Într-un mod de a vorbi, a fi treaz înseamnă că avem o stare de conștiință iluminată. Dacă simțim nevoia să arătăm și să le spunem tuturor cât de iluminați suntem și îi criticăm pe alții pe care îi percepem că nu sunt, suntem cu adevărat luminați?

Niste ipocriti care nu au simtit niciun efect al rasismului de acum sute de ani.
inca 5 comentarii comenteaza