Nicușor Dan la RFI: Sporurile angajaților PMB vor fi eliminate, dacă sunt ilegale - Hotnews Mobile
1 € 1 USD joi 02 dec 2021

Nicușor Dan la RFI: Sporurile angajaților PMB vor fi eliminate, dacă sunt ilegale

de I.B. Miercuri, 7 octombrie 2020, 19:57
- a A+
Imagine
Acordarea unui spor de pericol pentru un șofer din Primăria Capitalei este un lucru nerezonabil, spune la RFI primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, după ce presa a scris că funcționarii instituției primesc bani în plus la salariu pentru condiții vătămătoare.


Nicușor Dan explică la RFI ce va face în legătură cu sporurile din Primăria Capitalei, despre care a scris ziarul Adevărul: "Tot ce pot să fac și promit că fac este să verific că aceste sporuri sunt acordate cu respectul legii și dacă cumva ele nu sunt acordate cu respectul legii, nu o să mai fie acordate".

"Sporul de pericol pentru un șofer mi se pare nerezonabil. Încă nu am datele cu privire la amplasarea vreunei antene în interiorul Primăriei, dar chiar dacă ar exista o antenă în interiorul Primăriei și ar exista niște norme care să impună acordarea unor sporuri pentru oamenii care stau în instituție, acest spor nu se aplică șoferului care circulă prin oraș, care trăiește în oraș, cum trăim fiecare dintre noi", mai spune primarul ales al Capitalei.​​


3219 afisari>>>>
GemstonePig [utilizator], Miercuri, 7 octombrie 2020, 21:56
+10/12
Scapi de ei superusor. Iei fisa postului si il pui sa faca absolut tot ce scrie acolo, lunar faci evaluare si planificare...in 4 luni toate putorile si pilosii fug la alta sinecura mult mai usoara
Dl. Nicusor Dan
ady77 [utilizator], Miercuri, 7 octombrie 2020, 20:20
+7/7
Are de treaba, la ce "caracatite" va mostenii de la tanti Gabi, si chiar de la nenea Sorin.
Interesant va fi cu celebrele companii, infintate de tantii, noroc ca sunt declarate ilegale, iar toti acei oameni vor cere mutatia in mosia lui Pandele.
inca 4 comentarii comenteaza