Liberalii anunță "un procent istoric" la alegerile locale. Sighiartău: PNL are peste 34% și peste 1.300 de primari / Nu vom face nicio alianță cu PSD - Hotnews Mobile
1 € 1 USD luni 26 oct 2020

Liberalii anunță "un procent istoric" la alegerile locale. Sighiartău: PNL are peste 34% și peste 1.300 de primari / Nu vom face nicio alianță cu PSD

de C.D. Luni, 28 septembrie 2020, 17:21
- a A+
Imagine
​​Liberalii își revendică victoria în alegerile locale. "PNL este primul partid din România, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru. (...) Avem peste 1300 de primari, o cifră istorică", a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, precizând că acestea sunt date parțiale din numărătoarea paralelă a partidului.


Sighiartău a mai spus că "PSD se situează în jurul a 30%, iar USR la 13%".

Secretarul general a PNL a anunțat că liberalii au decis să nu facă nicio alianță cu PSD. "Am luat decizia să nu existe niciun fel de aliante cu PSD. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri", a spus el.

Potrivit liberalilor, 17 consilii județene care vor avea administrații liberale: Alba, Arad, Bihor, Brasov, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Iasi, Ilfov, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Maramures, Timis si Vrancea.

"Am reusit să eliberăm Bucureștiul de mafia Firea-Pandele și alte județe ținute ani la rând sub bocancul unor baroni PSD despotici ca Oprisan la Vrancea, Felix Stroe la Constanța, Badalau la Giurgiu sau Zetea la Maramureș", a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Potrivit acesteia, cel puțin în 15 orașe mari înainte de contestații au fost înregistrate victorii politice importante: Arad, Oradea, Bistrița, Reșița, Cluj Napoca, Giurgiu, Tg Jiu, Deva, Slobozia, Iasi, Piatra Neamt, Constanta, Ploiesti, Suceava, Tulcea plus București, Sectorul 6 și Bacău în alianță cu USR-PLUS.


7052 de afisarinici un partid politic
dcotoara9 [utilizator], Luni, 28 septembrie 2020, 17:33
+8/10
demn de sine nu ar trebui sa faca aliante cu PSD, punct!
Acest cifre trebuie sa arate ca cetatenii acestei tari isi doresc infrastructura, educatie, spitale si ca bonus umplerea puscariilor cu cei care au furat indiferent de culoarea politica, chiar daca ii platim si acolo. Pentru tot ce au facut sa plateasca!
Ei zau...
gugurila [utilizator], Luni, 28 septembrie 2020, 17:25
+4/16
... cum nu veti face nici o alianta cu PSD cand la Iasi ati facut-o inainte de alegeri, luand miresica pesedista drept candidatul vostru la primarie?
inca 11 comentarii comenteaza