Vrancea: Misăilă (PSD) câştigă Primăria Focşani, devansându-l pe ministrul Ion Ştefan (PNL) - numărătoare paralelă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1289joi 22 oct 2020

Vrancea: Misăilă (PSD) câştigă Primăria Focşani, devansându-l pe ministrul Ion Ştefan (PNL) - numărătoare paralelă

de I.B. Luni, 28 septembrie 2020, 5:14
- a A+
Imagine
Social-democratul Cristi Valentin Misăilă a câştigat un nou mandat pentru primăria municipiului Focşani după ce l-a devansat cu peste 1.900 de voturi pe principalul contracandidat, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, după numărarea voturilor în 50 de secţii dintre cele 58, potrivit Agerpres.


Potrivit primarului Cristi Valentin Misăilă, diferenţa de scor dintre cei doi candidaţi nu mai poate fi modificată de rezultatele din celelalte secţii de votare.

"Vreau să mulţumesc tuturor focşănenilor pentru faptul că mi-au oferit posibilitatea de a continua proiectele pentru Focşani şi nu în ultimul rând pentru încrederea acordată. E o mare onoare, dar în acelaşi timp o mare provocare de a nu le dezamăgi încrederea acordată şi îmi doresc din tot sufletul ca în acest mandat să demonstrăm că Focşaniul, un minunat oraş istoric, este cu adevărat casa noastră", a declarat, pentru AGERPRES, primarul Cristi Valentin Misăilă.

Este pentru a doua oară când Ion Ştefan pierde în faţa lui Cristi Valentin Misăilă la Primăria Focşani, după ce în 2016 a fost votat de 10.607 alegători, respectiv 36,20% din voturile exprimate, iar Cristi Valentin Misăilă şi-a adjudecat cu 1.168 de voturi în plus, respectiv 40,19% din electoratul focşănean.


4906 afisariNu-l cunosc pe acest Stefan, nu stiu nimic despre
cartofil [utilizator], Luni, 28 septembrie 2020, 9:50
+2/2
el, l-am vazut de cateva ori la televizor vorbind si, sincer, ca impresie generala, mi se pare un golan, cu nimic deosebit de golanii P$D-isti cu care suntem bine obisnuiti. Impresia mea ma gandesc ca o au si alti romani, asemenea mie. Deci cred ca PNL ar fi trebuit sa stie acest lucru si sa cercetaze mai bine ce-i cu Stefan inainte de a-l arunca in lupta.
pacat
cucuveauamov [utilizator], Luni, 28 septembrie 2020, 8:13
-2/6
romanii il mertau pe Stefaf ...bine macar ca ramine ministru, il meritam astfel cu totii
comenteaza