Una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, singură de 5 ani - Care este modelul bărbatului ideal - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853joi 02 dec 2021

Una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, singură de 5 ani - Care este modelul bărbatului ideal

de Red. Life Vineri, 25 septembrie 2020, 12:14
- a A+
Imagine
Continuă să fie una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood cu toate că nu se mai află chiar la prima tinerețe. Charlize Theron s-a remarcat de-a lungul carierei prin câteva relații intens mediatizate, dar acum afirmă că este singură și disponibilă de 5 ani. Recent, aceasta a mărturisit cum trebuie să fie cel care o poate cuceri, dar și cine este întruchiparea genului de bărbat ideal pe care l-a cunoscut în viață.

A împlinit 45 de ani pe 7 august și este una dintre cele mai bogate actrițe din lume (are o avere estimată la aproximativ 160 de milioane de dolari).

Recent, Charlize Theron a discutat fără perdea despre viața amoroasă, precizând printre altele că este "șocant de disponibilă" de cinci ani de zile.

"Am fost, da, la câteva întâlniri, dar n-am mai ieșit cu bărbați de cinci ani. Sunt deschisă în schimb la sugestiile prietenilor mei de a merge la întâlniri și a cunoaște tipi. Sunt mereu deschisă la treaba asta" - Charlize Theron.

Cum trebuie să fie cel care să o cucerească

"Simt că am ajuns într-un moment al vieții mele în care trebuie să vii cu foarte multe îmbunătățiri (n.r. pentru a o cuceri). Nu genul de îmbunătățiri la care se gândesc mulți, ci mai mult ceva de genul: viața mea este oricum foarte bună așa cum este acum, așa că trebuie să poți să-mi aduci un astfel de nivel de fericire sau chiar mai bine de atât. Nu m-aș mai putea mulțumi cu mai puțin" - Charlize Theron .

"Vinovați" pentru fericirea de care se bucură actrița în aceste momente sunt cei doi copii ai săi, Jackson (8 ani) și August (5 ani), ambii adoptați.

"Viața pe care o am alături de copiii, familia și de prietenii mei mă face să nu-mi doresc altceva. Pot spune cu mare sinceritate că nu mă simt singură", a mai precizat Theron .

În altă ordine de idei, Charlize a precizat că nu faptul că este mamă o încurcă să aibă o relație, ci doar că momentan o zi din viața ei arată foarte bine și în aceste momente.

Vedeta a mărturisit însă că are multe discuții cu prietenele despre bărbați frumoși și că "flirtează din greu".

Cu ocazia zilei lui Keanu Reeves (n.r. pe 2 septembrie a împlinit 56 de ani), Theron i-a făcut o urare specială acestuia spunând că este unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-a cunoscut, cel mai bun, un adevărat model.

Charlize Theron și Keanu Reeves au trăit o frumoasă poveste de dragoste (doar pe ecrane) în filmul Sweet November (2001).View this post on Instagram

Challenge accepted \uD83D\uDDA4 Thank you @michellepfeifferofficial @sofisia7 and all the incredible women in my life who empower me #womensupportingwomen #challengeaccepted


A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

18278 de afisariComentariu sters de utilizator
[anonim], Vineri, 25 septembrie 2020, 15:32
+18/22
a facut si greseli
@Dem [utilizator], Vineri, 25 septembrie 2020, 13:24
+11/17
s-a maritat acum 7 ani cu "obositul" Sean Penn cu 15 ani mai in varsta. dupa 2 ani a divortat. La 45 de ani frumoasa, stilata, dar libera la statutul ei pretentiile sunt pe masura
apropo nu stiu de unde aveti info dar ea a trait cam 1 an cu Keanu, oficial si nu doar pe ecran

https://www.whosdatedwho.com/dating/charlize-theron-and-keanu-reeves
inca 4 comentarii comenteaza