PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre spitalul modular din Bacău: "Se numește furt calificat. Nu există altă denumire" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1289joi 22 oct 2020
Articol susținut de PeBloguri

PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre spitalul modular din Bacău: "Se numește furt calificat. Nu există altă denumire"

Joi, 24 septembrie 2020, 10:53
- a A+
Imagine
Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu și europarlamentarul Dragoș Benea au vizitat "spitalul modular" instalat la Baza sportivă Letea din Bacău.


Liderul filialei din Bacău a afirmat că "această «a opta minune a lumii», Spitalul așa-zis Modular de la Bacău, anunțat în luna iunie de premierul Orban" a fost "ocolit de toți miniștrii Guvernului Orban în ultimele 2-3 luni".

"Cred că este evident cu ce avem de-a face aici, vedeți și dumneavoastră", le-a spus Marcel Ciolacu jurnaliștilor prezenți la Baza Letea. "Se numește furt calificat. Nu există altă denumire și cred că, de această dată, domnul Orban nu iese la televizor să zică că nu știe nimic, pentru că el l-a anunțat" , a mai afirmat președintele PSD.

Mai mult, Ciolacu a făcut apel la Ministerul Public "să se autosesizeze și să înceapă cât mai curând anchetele necesare să răspundă cine a furat acești bani". Spitalul făcut la Bacău este "un exemplu clar că dacă s-ar opri din furat, ar fi bani pentru pensii și cred că ar mai și rămâne" , a mai spus șeful social-democraților.

Benea a atras atenția că solicitarea înaintată de Consiliul Județean Bacău Guvernului Orban pentru un accelerator de particulare, care a urmat să trateze pacienți bolnavi de cancer, a fost respinsă, "dar s-au găsit trei milioane de euro pentru această maree de corturi gonflabile". În completarea sa, Marcel Ciolacu a afirmat că "prefectul a anunțat că o să-l vândă pe OLX", făcând referire la Spitalul Modular de la Baza sportivă Letea.


Acest material este unul sponsorizat și nu reprezintă opinia redacției HotNews.ro


4946 de afisarieste evident
varavara [utilizator], Joi, 24 septembrie 2020, 13:56
+18/22
ca ciolacu facea comparatie intre spitalul modular si cele 7 spitale regionale grandioase construite de psd in timpul guvernarii lor.
sa inteleg ....
asada [utilizator], Joi, 24 septembrie 2020, 17:39
+10/14
...Ciutacule ca furturile si cotcariile voastre de mai bine de 30 ani au fost necalificate ,cu toate ca au fost executate de niste experti in materie
inca 2 comentarii comenteaza