Ciolacu: Am semnat cu Ponta un acord de creare de majorităţi în consiliile judeţene şi locale - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1185joi 22 oct 2020

Ciolacu: Am semnat cu Ponta un acord de creare de majorităţi în consiliile judeţene şi locale

de G.S. Sâmbătă, 19 septembrie 2020, 15:33
- a A+
Imagine
Liderul social-democrat Marcel Ciolacu anunţă că a semnat cu Victor Ponta un acord post-electoral, în baza căruia PSD şi Pro România vor putea constitui majorităţi în consiliile locale şi judeţene după alegerile din 27 septembrie, transmite Agerpres.


"E pentru prima oară, de 30 de ani, când decizia a fost ca fiecare organizaţie să-şi facă singuri alianţele locale. Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord post-electoral, a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Şi aţi văzut decizia Comitetului Politic Naţional de a merge singuri pentru alegerile din 6 decembrie, într-un fel în oglindă cu decizia Gabrielei Firea de a candida singură, fără aranjamente politice pe care cetăţenii câteodată nu le percep, pentru Primăria Generală a Capitalei", a adăugat acesta.

Preşedintele PSD anunţase, pe 15 septembrie, că a primit aprobarea Comitetului Politic Naţional pentru crearea unor astfel de alianţe post-electorale.


4866 de afisariA semnat cu Ponta !
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 19 septembrie 2020, 15:59
+9/15
Nu mai bine nu votezi nici Ponta-Pro România,nici Ciolacu-PSD.Sunt același partid de impertinenți și cu diplome false,pe baza cărora au furat bani publici ca salariu.
ciolacu
nahir [utilizator], Sâmbătă, 19 septembrie 2020, 17:21
+7/13
a trecut deja la faza alegerilor parlamentare?
inca 2 comentarii comenteaza