FOTO Antonia și mănușa de box care stă în calea fericirii fanilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1456marţi 20 oct 2020

FOTO Antonia și mănușa de box care stă în calea fericirii fanilor

de Red. Life Sâmbătă, 19 septembrie 2020, 9:23
- a A+
Imagine
Antonia a adunat zeci de mii de aprecieri cu ultima postare de pe Instagram, una în care o mănușă de box le stă fanilor în calea bucuriei vizuale. Pe numele întreg Antonia Clara Iacobescu, cântăreața se simte mândră de corpul său la 31 de ani și trei nașteri prin care a trecut.

Cântăreața le precizează fanilor că se simte foarte bine la 31 de ani și cu trei copii. Antonia spune că a învățat să-și aprecieze corpul atât în zilele bune, cât și in cele mai puțin bune.

"Viața este un proces și trecem mereu prin schimbări pe care trebuie să le acceptăm. Motivația mea cea mai mare sunt bărbatul meu (n.r. Alex Velea) și copiii mei".

Artista are 3 copii: Maya Rosaria Casstellano (10 ani), Dominic Velea (6 ani) și Akim Velea (4 ani).

View this post on Instagram

31 years and 3 kids later .....feeling better than ever in my body! I have learned to love my body at it’s best but even at it’s worst. Life is a process and we always go through changes, accept it, keep going and do your best! Being in shape & healthy makes me feel happy! I can truly say that my main motivation is my man and my children! \uD83D\uDCAA\uD83C\uDFFD\uD83E\uDD1E\uD83C\uDFFD


A post shared by •AntoniA• (@antonia) on
7050 de afisariNiciun comentariu
comenteaza