Una dintre cele mai apreciate școli din România și din regiune își serbează și anul acesta aniversarea altfel.

BusinessAcademyFoto: LINK Academy

În săptămâna aniversară, BusinessAcademy oferă o reducere de chiar 30% din prețul de școlarizare, iar toți cei care se înscriu până pe 20 septembrie primesc un BONUS special – curs gratuit de design web de 6 luni și pachet de școlarizare pe viață, care vă permite, ca după școlarizarea pe un an de zile, să vă continuați perfecționarea ori de câte ori este nevoie.

Numărul celor care vor putea beneficia de cadoul aniversar și care se pot înscrie la prețurile oficiale este limitat. De aceea, grăbiți-vă și asigurați-vă locul cât mai repede. Mai multe detalii despre cadoul BusinessAcademy puteți găsi AICI.

Dobândiți cunoștințele și abilitățile celor mai de succes oameni de afaceri din zilele noastre

Școlarizarea la BusinessAcademy este destinată tuturor celor care vor să dobândească cunoștințe practice și abilități necesare pentru o carieră profitabilă și de succes în marile companii. Cursanții BusinessAcademy pot alege unul din 13 programe, care sunt împărțite în șase cele mai importante domenii de afaceri, iar într-un an de zile, fără a fi necesare cunoștințe în avans, dobândesc educația care îi va ajuta să înceapă o carieră nouă în sector.

Alegeți dacă vreți să dobândiți cunoștințe și abilități din domeniul de marketing, management, vânzări sau poate vă interesează relațiile publice, domeniul HR și tranzacțiile imobiliare.

Programul BusinessAcademy este autorizat de către Departamentul de Examinări Internaționale al Universității Cambridge de prestigiu, iar după școlarizare, cursanții obțin certificate care le asigură angajarea la unul dintre cele mai bine plătite joburi din zilele noastre. În funcție de dorințele și posibilitățile cursantului, cursul se desfășoară în două modalități: tradițional – învățând în clasă, și online – învățând la distanță, așadar perfecționarea pentru un job profitabil este disponibilă și celor care, din cauza obligațiilor, nu au timp să frecventeze cursurile cu regularitate.

Foștii cursanți BusinessAcademy care, imediat după școlarizare, și-au găsit joburi foarte bine plătite, în ciuda situației actuale de pe piața muncii, sunt cea mai bună dovadă că în 12 luni vă puteți schimba cariera.

Pachet BONUS pentru școlarizare pe viață și curs de 6 luni de design web pentru toți cei care se înscriu până pe 20 septembrie.

Pentru o carieră de succes, este important să aveți cunoștințe proaspete și moderne și să țineți pasul cu nevoile de pe piața muncii.

Prin urmare, ca parte a acestei oferte, obțineți și un pachet de pregătire de 6 luni pentru design web, care vă va oferi posibilitatea să creați și să controlați imediat site-uri web, să creați materiale grafice, promoționale și de vânzare.

În afară de asta, după finalizarea școlarizării de un de zile la BusinessAcademy, de fiecare când veți avea nevoie în viitor de îmbunătățirea cunoștințelor și de familiarizarea cu cele mai noi trenduri din mediul pentru care v-ați perfecționat deja, vă puteți reînscrie gratuit la curs și să dobândiți cele mai noi cunoștințe de care aveți nevoie. Astfel, obțineți o școlarizare pe viață în valoare de câteva zeci de mii de euro la prețul unui program de un an de zile.

Descărcați-vă cadoul pentru o carieră de succes în lumea de afaceri

Memento: oferta aniversară BusinessAcademy durează până pe 20 septembrie. Dacă și voi vreți ca anul următor să începeți o carieră de afaceri de succes, acum este momentul potrivit să faceți primul pas. Profitați de reducerea fantastică la prețul de înscriere și obțineți cunoștințe practice necesare în cele mai favorabile condiții.

Numărul de locuri pentru înscrierea în condiții aniversare este limitat, de aceea nu așteptați, înscrieți-vă imediat și asigurați-vă posibilitatea de a avea cariera mult visată.