Presa turcă: Până unde va forța Grecia răbdarea Turciei? Gândiți-vă că populația Greciei este mai mică decât a Istanbulului. - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874luni 28 sep 2020

Presa turcă: Până unde va forța Grecia răbdarea Turciei? Gândiți-vă că populația Greciei este mai mică decât a Istanbulului.

de I.B. Joi, 17 septembrie 2020, 1:20
- a A+
Imagine
Cel mai atent urmărit eveniment în cursul tumultuos al vieții este, cu siguranță, avertismentul lansat de Turcia Greciei, "Încălcați tratatul de la Lausanne trimițând militari în Chios". Turcia, care până acum califica trimiterea de militari în insulele din Egeea drept o încălcare a acordului de la Paris din 1947, face referire la tratatul de la Lausanne în legătură cu cele mai recente evoluții, ceea ce indică faptul că tensiunile au escaladat într-un mod periculos, scrie ziarul turc Sabah .


Erau beți?


Grecii, care au uitat de ei după vinul franțuzesc pe care li l-a turnat pe gât Macron, își doresc într-adevăr o confruntare care pare să se apropie repede? Gândiți-vă că întreaga populație a Greciei este mai mică decât populația Istanbulului. Și economia Greciei, dar și puterea sa militară, sunt mai mici decât cele ale Turciei. Oare și-ar putea da seama grecii de realitate, s-ar putea salva de provocările lui Macron? Sau acea confruntare pe care nu și-o dorește nimeni ar putea deveni realitate?


25324 de afisariPoluatia
realn [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 2:45
+29/31
... nu cred ca e cuvantul potrivit. Mai sarim un a, si iese cu totul altceva.

Revenind la articol, logica Turciei e beton - fiindca populatia Greciei e mai mica decat a Istanbulului, e clar ca grecii nu au dreptate. Iar dupa tonul zeflemitor, zici ca vorbeste W Ponta ori Serban Nicolae.
Până unde va forța Turcia NATO?
BEDE [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 8:06
+19/21
Dacă se ascute conflictul între Grecia și Turcia, ce va face atunci NATO? Normal ar părea ca Turcia să fie exclusă din NATO și, în caz că atacă Grecia, să aibă de luptat contra a tot NATO. Aceasta ca să nu mai putem la socoteală că, dacă este exclusă din NATO, Turcia va avea probleme și mai mari cu Rusia, adică genul de probleme pe care le-a avut de aproape 3 secole...
Dacă Turcia nu este exclusă din NATO, atunci chiar că avea dreptate Macron când spunea că NATO a ajuns în moarte cerebrală.
inca 12 comentarii comenteaza
Cookie Settings