Madonna își regizează filmul autobiografic: "Arta m-a ținut în viață" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1456marţi 20 oct 2020

Madonna își regizează filmul autobiografic: "Arta m-a ținut în viață"

de DG Miercuri, 16 septembrie 2020, 11:50
- a A+
Imagine
Regina muzicii pop, Madonna, a anunțat oficial că va fi co-autoarea scenariului și va regiza un film autobiografic, afirmând că nimeni nu e mai potrivit să facă asta. "Dacă nu eu, atunci cine?", a comentat artista care a împlinit 62 de ani în august. Titlul filmului nu a fost încă dezvăluit, relatează Vanity Fair.


“Vreau să redau incredibila călătorie în care m-a purtat viața ca artist, ca muzician, dansatoare, ca om care a încercat să își croiască un drum în lume", a declarat Madonna. "Muzica va fi mereu în centrul acestui film. Muzica este cea care m-a ajutat să merg mai departe și arta m-a ținut în viață. Există atâtea povești nespuse și inspiraționale și cine le-ar putea spune mai bine decât mine? Este esențial să împărtășesc experința vieții mele, cu toate suișurile și coborâșurile ei nebunești, folosind vocea și viziunea mea", a mai spus Madonna.

Scenariul va fi scris împreună cu Diablo Cody, iar producătorul este Amy Pascal.

Deși anunțul oficial a fost făcut abia marți, Madonna a publicat pe rețelele sociale mai multe mesaje în care vorbea despre noul proiect. Astfel, săptămâna trecută, într-un Live pe Instagram, artista dezvăluia că filmul se va axa pe câteva elemente cheie din viața ei: ascensiunea din anii 1980 din New York, succesul din 1989 cu single-ul “Like a Prayer," și munca ei la filmul "Evita".

Dincolo de asta, Madonna a mai spus că producția va fi despre lupta sa ca artist încercând, ca femeie, să supraviețuiască într-o lume a bărbaților".


1147 de afisariArta realizata subt cel mai mare indrumator
Lok [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 12:01
+1/3
al Hollywoodului, Harvey Weinstein.
attention whore...
qwerasdf [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 13:42
+1/1
cui ii pasa de aceasta expirata?!
inca 2 comentarii comenteaza