Bruce Springsteen revine cu un nou album, la vârsta de 70 de ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1456marţi 20 oct 2020

Bruce Springsteen revine cu un nou album, la vârsta de 70 de ani

de I.B. Sâmbătă, 12 septembrie 2020, 0:56
- a A+
Imagine
Bruce Springsteen a făcut anunţul-surpriză al revenirii sale cu un nou album printr-o piesă emoţionantă, "Letter To You". Acesta este al 20-lea album al artistului american și va fi lansat pe 23 octombrie, potrivit Mediafax.

Bruce Springsteen a lansat joi piesa "Letter To You", care dă titlul noului său album. Materialul iese luna viitoare, pe 23 octombrie şi va fi al 20-lea din discografia lui Springsteen. Pe el se vor putea asculta şi trei cântece pe care "The Boss" le-a scris în anii '70, dar nu le-a arătat niciodată până acum.


Springsteen povesteşte că sesiunea de înregistrări a fost una cum nu au mai făcut până acum, complet live, cu totul tras din prima.

"Am făcut un album în doar 5 zile, s-a dovedit a fi una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le-am avut", a povestit artistul.

Într-o conversaţie avută în 2019 cu regizorul Martin Scorsese, Springsteen spunea că "nu a scris nimic pentru trupă timp de 7 ani şi că apoi, versurile i-au venit de nicăieri şi aproape că a scris un album întreg în două săptămâni".

"Dacă ţi-ai făcut temele şi mi-ai citit cartea (de memorii - n.r.), ştii deja că m-am apucat de rock 'n' roll pentru sex, droguri şi... sex. Stai puţin, ăsta e alt discurs. S-o luăm de la capăt", spune Springsteen.1629 de afisariThe Boss
un domn [utilizator], Sâmbătă, 12 septembrie 2020, 10:35
+2/2
The road is dark
And it's a thin thin line
But I want you to know I'll walk it for you any time
Maybe your other boyfriends
Couldn't pass the test
Well if you're rough and ready for love
Honey I'm tougher than the rest…
comenteaza